(P) Cum să îți menții tenul tânăr și impecabil la orice vârstă

Serul lift instant Lift Up produs de Cosmetic Plant, o soluție anti-aging cu efect demonstrat

Fiecare vârstă a vieții are farmecul ei, însă, chiar și așa, ne dorim să avem un ten impecabil și după vârsta de 30 de ani, sau chiar mai târziu, în funcție de stilul de viață pe care îl avem. Se știe că, odată cu înaintarea în vârstă, aspectul pielii poate suferi schimbări, mai ales că există o serie de factori ce nu pot fi împiedicați din a contribui la această schimbare.

Printre aceștia se numără scăderea cantității de estrogen, care provoacă modificări la nivelul aspectului pielii, întrucât această substanță are un rol important în menținerea elasticității pielii. De asemenea, și moștenirea genetică influențează viteza procesului de îmbătrânire a pielii. Chiar și așa, există mulți factori externi care pot influența procesul de îmbătrânire, dar ale căror consecințe pot fi împiedicate printr-o îngrijire temeinică a pielii.

O astfel de îngrijire poate fi sprijinită semnificativ prin produsele cosmetice ale căror compoziție reprezintă un adjuvant de încredere pentru pielea supusă procesului de îmbătrânire. Așa a luat naștere Serul lift instant din gama Lift Up, produsă de Cosmetic Plant și concepută special pentru a combate efectele îmbătrânirii pielii, conținând ingrediente cu efect anti-aging demonstrat: acid hialuronic, LIFTONIN®-XPRESS și un delicat extract de magnolie.           

Ingredientul principal al serului, acidul hialuronic, umple ridurile din interior, reduce adâncimea lor și reîntinerește pielea. În urma testelor realizate de producătorul ingredientului activ s-a demonstrat că după 4-8 săptămâni de utilizare, crește elasticitatea pielii cu 14% și se reduc suprafețele aspre ale pielii cu până la 10%.

Și, pentru că specialiştii Cosmetic Plant au considerat că nu este suficient să asigure pielii un aport de acid hialuronic din exterior, ci trebuie să stimuleze și sinteza acestuia din interior, nu s-au oprit doar la acest ingredient. Astfel, au îmbogăţit gama Lift Up cu riboză (RiboxylTM). Aceasta, pe lângă efectele demonstrate de stimulare a metabolismului celular, crește sinteza acidului hialuronic cu 55%.

La fel de important este și LIFTONIN®-XPRESS, un ingredient inovativ cu efect de lifting instant, extras dintr-o microalgă originară din Marea Roșie. Datorită acestuia, pe suprafața pielii se formează o peliculă cu efect de întindere imediat vizibil ce se menține până la 6 ore.

Nu în ultimul rând, datorită conținutului său bogat în polifenoli, serul a fost îmbogățit cu  extractul de magnolie, care, totodată, oferă o notă specială acestei combinații, asigurând un efect anti-inflamator și antioxidant.

Întreaga gamă Lift Up este destinată femeilor cu vârste cuprinse între 30-70 ani, care doresc să își mențină sau să își recapete fermitatea și strălucirea tenului. Produsele Lift Up pot fi achiziționate din magazinul virtual www.shop.cosmeticplant.ro sau direct din rețelele Auchan, Cora – România Hypermarche, DM DrogerieMarkt, Profi, farmaciile Catena și Remedia, diverse farmacii independente, Plafar și alte magazine naturiste din țară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete