(P) Cum să faci biletul zilei câștigător?

(P) Cum să faci biletul zilei câștigător?

Termenul de bilet al zilei câștigător, este unul foarte întâlnit în ultimul timp, deși pare un paradox atunci când vorbim de pariuri sportive. Îți voi explica câteva metode prin care îți crești șansele pentru biletul zilei. Un prim aspect important este numărul de meciuri de pe biletul zilei. Un sfat de luat în calcul, este că ar trebui să ai maxim 4 meciuri pe acest bilet, deoarece cu fiecare meci în plus, gradul de risc al biletului crește, iar șansele de câștig scad considerabil, conform site-urile de predictii fotbal azi.

Încearcă să alegi meciuri în care echipa pe care pariezi joacă acasă și nu în deplasare. Este bine de știut faptul că majoritatea echipelor se descurcă mult mai bine pe terenul propriu, ajutați de suporterii lor. Fii foarte atent la jucătorii care vor fi absenți în meciurile pe care vrei să pariezi. În cazul în care o echipă are jucători importanți indisponibili, fie că au fost accidentați fie că antrenorul vrea sa îi protejeze de acest meci, meciul va deveni imprevizibil și automat șansele de câștig vor fluctua. Evită aceste meciuri.

Meciuri cu miză importantă

Alege meciuri care au miză importantă pentru echipa pe care alegi să pariezi. Cu cât meciul este mai important pentru echipă, cu atât jucătorii își vor da mai mult interesul pentru a-l câștiga. Dacă alegi un meci care nu este important pentru echipă, atunci jucătorii vor juca la 50-60% din potențial, iar șansele de câștig scad. Alt aspect important este cât pariem pe biletul zilei. Dacă vorbim de un bilet cu o cotă mai mică, îți sugerez să pariezi aproximativ 15% din bugetul disponibil, și cu cât cota crește, ar trebui să scazi din procentul alocat pentru bilet din bankroll.

Pe biletul zilei poți paria și pe goluri

Acest tip de pariu este unul foarte popular. Îți sugerez să nu pariezi doar în funcție de cote. De exemplu, dacă vezi un meci în care este o cotă de 1,6 pentru pariul sub 2,5 goluri, este clar că în acel meci se vor înscrie puține goluri, dar trebuie să iei în calcul că poate fi și o capcană a agențiilor pentru a te atrage să pariezi astfel.

Ține cont și de forma în care se află cele două echipe la acel moment, de întâlnirile directe recente dintre cele două echipe și cum s-a descurcat fiecare. Nu în ultimul rând, contează mult și competiția în care se joacă meciul. Evită din start meciurile amicale, pentru că nu merită să riști bani pe acestea. Axează-te pe meciurile de campionat și pe cele europene și sari peste cupele interne, deoarece sunt foarte imprevizibile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial