(P) Cum să faci bani între locurile de muncă

Angajații își părăsesc locul de muncă din multe motive profesionale si personale. În perioadele de declin economic poate fi dificil să găsești un alt loc de muncă. Cu toate acestea, puteți găsi oportunități de generare a unui venit folosindu-va talentele, competențele și resursele. Exista  modalități de a castiga bani în timp ce va căutați un post permanent.

Cum să faci bani între doua locuri de munca:

1.Participati la sondaje platite

Inscrieti-va la companii care efectuează studii de piata. Puteti introduce datele dumneavoastra demografice, iar companiile va trimit alerte atunci cand va puteti califica pentru un studiu. Puteți completa sondaje sau participa la grupuri de discuții plătite.

2.Foloseste-ti abilitățile de freelancer

Identificati-va cele mai solide aptitudini și luați în considerare posibilitatea de a lucra ca freelancer. Puteți oferi consultanta pentru companii din domeniul dvs. și va puteți promova serviciile pe site-urile de joburi.

3. Invatati o abilitate

Atunci cand aveti timp liber, puteți urma un curs pentru a învăța competente utile și transferabile, cum ar fi programarea de baza, designul grafic sau un program software legat de domeniul dumneavoastra. 

Puteți apoi sa va expuneti abilitățile pe rețelele de socializare sau pe site-urile de recrutare, pe langa faptul ca adaugati mai multă putere de angajare la CV-ul dumneavoastra.

4. Lucrează cu jumătate de norma

Presupunand ca va concentrati pe găsirea unui loc de munca cu norma intreaga, ați putea lua în considerare acceptarea unui loc de munca part-time ca sursa de venit intre timp.

 S-ar putea sa va placa sa lucrati ca barman, barista sau asociat de vanzari – poate chiar suficient de mult pentru a deveni la un moment dat un loc de munca cu norma intreaga.

5. Închiriat o camera sau casa dvs.

Oferiti o camera libera din casa dumneavoastra sau intreaga locuinta spre inchiriere prin intermediul unui site de vacanta sau de home-sharing.

 6. Deveniți sofer de livrari

Puteți lucra ca șofer de livrare pentru o varietate de companii, inclusiv pentru livrarea de mese, livrarea de pachete sau de alimente. 

Multe dintre aceste posturi oferă bacșișuri pe langa salariul obișnuit. Veți avea nevoie de un mijloc de transport fiabil, un istoric de conducere curat și un permis de conducere valabil.

7. Castigati bani cu ajutorul hobby-ul dumneavoastra

Identificati orice hobby pe care il puteti impartasi și anuntati-va serviciile prietenilor și familiei. Dacă știți sa cantati la un instrument, castigati la sah, sunteti un bucatar exceptional, stiti sa coaseti sau sunteți priceput în artele vizuale, toate acestea sunt lucruri pentru care oamenii vor plăti fie pentru a învață sa le faceți, fie pentru a beneficia în alt mod de serviciile dumneavoastra.

8.Administrator studio de videochat

Responsabilitățile pe care un administrator videochat le are sunt:

– Organizează și gestionează activitatea studioului de videochat, având o contribuție majoră în dezvoltarea acestuia

– Dezvolta și aplica toate procedurile pentru a asigura o funcționare optimă a studioului

– Recruteaza modele de videochat și traineri asigurand o rotație optimă

– Coordonează și organizează echipa aducand motivatie, sprijin si performanta

– Investește și maximizeaza profitul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial