(P) Cum să eviți durerile atunci când petreci mult timp în fața calculatorului

Ni se întâmplă adesea să petrecem ore în șir în fața calculatorului, fie că vorbim despre muncă sau despre momentele în care dorim să ne relaxăm și să ne distrăm la jocuri de noroc.

Chiar și când jucăm la pariuri sportive online și avem o serie bună putem fi luați cu ușurință de val și mai omitem să avem grijă de corpul nostru.

Tocmai de aceea este indicat să ne asigurăm că, atunci când stăm în fața calculatorului, avem o poziție a spatelui corectă. Prinși în acțiunea jocului, cu gândul poate la un jackpot, riscăm să omitem acest aspect, iar pe termen lung am putea avea de suferit.

Pentru a evita acest lucru vă prezentăm câteva sfaturi care să vă ajute în cazul în care vă plac jocurile de noroc sau pur și simplu aveți un stil de viață ce vă obligă ca o mare parte din timp să îl petreceți pe scaun, în fața unui ecran.

Dacă nu ai o postură corectă a spatelui pot apărea dureri sau chiar deformarea coloanei vertebrale. Astfel, trebuie să stai cu spatele lipit de scaun, iar coloana vertebrală să fie dreaptă. Și poziția capului trebuie să fie dreaptă pentru a avea un nivel echilibrat.

Apoi, măcar o dată pe oră este recomandat să facem o pauză, să ne luăm ochii din fața ecranului, fie că vorbim despre cel al calculatorului sau cel al telefonului mobil.

De asemenea, ai grijă să mănânci, totuși, sănătos. Când suntem prinși în mijlocul acțiunii și suntem pe val omitem acest aspect și avem tendința de a consuma ceva cât mai ușor, poate mâncare de la fast-food, pizza sau diverse snacks-uri. Totuși, e recomandat să încerci să mănânci ceva sănătos chiar și când pariezi sau joci la cazinou.

Apoi, e important să te hidratezi constant, oricât ai fi de concentrat la pariurile puse, la jocul de poker sau la ruleta. Daca nu te hidratezi corect, pe fondul orelor state în șir cu ochii în ecran, e posibil să apară și durerile de cap. În plus, o hidratare corectă te ajută să te concentrezi mai bine și vei lua deciziile corecte.

Totodată, nu uita că între starea noastră mentală și cea fizică există o legătură solidă. Tocmai de aceea, tot timpul trebuie să jucăm responsabil și să nu uităm că jocurile de noroc sunt o metodă de a ne distra.

În plus, dacă prinzi o serie proastă în ziua respectivă este important să nu joci la recuperare pentru că, pe fondul supărării și a oboselii, sunt șanse mari să iei decizii greșite.

Tocmai de aceea după o pierdere importantă cel mai bine este să începi o nouă activitate. Fie că ieși din casă, fie că mergi să tragi un pui de somn iți va fi mai bine și vei găsi puterea să o iei din nou de la capăt și să te distrezi cu jocurile de noroc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial