(P) Cum să alegi salteaua ortopedică potrivită pentru tine

Salteaua ortopedică este un accesoriu de nelipsit din dormitorul omului modern. Și nu orice produs care poartă acest nume are și caracteristicile necesare. Așadar, cum să alegem salteaua ortopedică potrivită?

La fel ca și alte produse pentru sănătate, și salteaua ortopedică are recomandări și contraindicații. Prin urmare, ce i se potrivește vecinei de la 3 sau mătușei din Spania nu înseamnă că este bun și pentru corpul tău. Ca să alegi salteaua ortopedică potrivită pentru tine, trebuie să ții cont de propriile necesități.

Ce este salteaua ortopedică?

Salteaua ortopedică este un accesoriu de dormit special conceput pentru diferite afecțiuni. În general, este recomandată celor care suferă de dureri, în special în zona spatelui și a articulațiilor. În funcție de afecțiune, salteaua ortopedică poate contribui la ameliorarea problemelor. Iar gradul de fermitate, grosimea stratului de spumă sau materialele din care sunt confecționate au rolurile lor. Salteaua ortopedică este concepută în așa fel încât să ofere susținere maximă pe parcursul întregii nopți. Și reduce astfel durerile de spate și de articulații. Dacă salteaua este prea tare, va da naștere unor noi zone dureroase. Pe de altă parte, dacă este prea moale, zonele dureroase nu vor fi susținute corespunzător.

Alege ce ți se potrivește

Iată câteva criterii demne de luat în seamă atunci când îți alegi salteaua ortopedică. Salteaua ortopedică trebuie să susțină greutatea corpurilor celor care dorm pe ea și să o distribuie uniform pe suprafața de dormit. Așadar, e important să iei în calcul greutatea celor care vor dormi pe saltea și să alegi dimensiunile acesteia pe măsură. Gradul de fermitate al saltelei este foarte important. Așa că saltelele moi, cu burete sau cu arcuri ies din discuție. Saltelele din categoria premium sau de lux, oferă posibilitatea de a adapta salteaua dublă în funcție de nevoile fiecărui partener de somn. Ține cont de faptul că pe cât de groasă e salteaua pe atât de bună e susținerea pe care o oferă. Alergici sau nu, este de preferat să alegem salteaua ortopedică din materiale antialergice sau tratate împotriva acarienilor, ciupercilor și mucegaiurilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial