(P) Cum să alegeți cabinetul de acupunctură la care să mergeți?

(P) Cum să alegeți cabinetul de acupunctură la care să mergeți?

Această metodă alternativă de tratament tradițională se bucură în zilele noastre de multă apreciere din partea celor care vor să profite de o formă minim invazivă de vindecare, fără efecte secundare. Astfel se face că și numărul de cabinete în care se poate practica acest gen de medicină este în continuă creștere. În aceste condiții este foarte dificil să decideți care dintre ele este cel mai bun sau cel mai potrivit pentru nevoile voastre.

Pentru a alege în cunoștință de cauză va trebui să tineți seama de o serie de aspecte de diferențiere, dintre care poate cele mai importante sunt calitatea serviciului medical, performanța și pregătirea medicului.  La fel de important este și să căutați să apelați la cel mai cunoscut cabinet acupunctura din Bucuresti.

Care sunt principalele criterii în funcție de care să alegeți un cabinet de acupunctură?

Sunt multe detalii de care trebuie să țineți seama atunci când vreți să faceți alegerea oricărui serviciu medical. Unele dintre cele mai importante aspecte ce trebuie avute în vedere sunt:

 • reputația de care se bucură acel cabinet
 • vechimea acelui cabinet
 • competența medicilor de acolo
 • calitatea actului medical
 • medicii să aibă competențele și diplomele necesare practicării acestui tip de tratament
 • aspectul și respectarea condițiilor stricte de igienă
 • folosirea de ace sterile sau de unică folosință
 • dotarea cu tehnologii noi asociate acestui tip de medicină
 • accesibilitatea locației
 • recomandările primite din partea unor clienți mulțumiți
 • costul unei sedințe sau al întregii scheme de tratament.

Dacă veți avea în vedere aceste aspecte, decizia voastră se va orienta în cea mai bună direcție. Fiecare dintre aceste aspecte are importanța sa și cumulul lor înseamnă un tratament eficient pentru voi și o vindecare rapidă. La ora actuală există numeroase cabinete de acupunctură, iar voi trebuie să  știți să-l alegeți pe cel mai bun.

De ce să alegeți Acupunctura București pentru a beneficia de această metodă de tratament?

Fiind vorba de una dintre cele mai vechi clinici din București, Clinica Qi se bucură de o reputație pe măsură. Toate amenajările respectă cele mai înalte exigențe în materie de igienă și dotări necesare. Clinica este dedicată exclusiv tratamentelor naturiste, prin metode non-invazive. Principiile de bază după care se efectuează intervențiile pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor sunt principiile medicinei tradiționale chineze.

La această clinică puteți beneficia de intervenția și tratamentul a doi medici de excepție, cu  pregătire și experiență în practicarea medicinei tradiționale chineze, respectiv Dr. Corneliu Moldovan, Doctor în Medicina, Directorul Institutului Național de Medicina Complementar–Alternativă și Acupunctură București, Președintele Societății Romane de Acupunctură București și Dr. Agatha Popa, Doctor în Științe Medicale. Acești medici dispun de toate calificările necesare atât practicării medicinei tradiționale, cât și a acestei ramuri deosebite a medicinei tradiționale chineze.

Pentru a veni în sprijinul nevoilor tuturor celor care apelează la acest gen de servicii, medicii caută cele mai portivite scheme de tratament, cu durate rezonabile și eficiență maximă. Pentru a știi exact ce aveți de făcut pentru a obține rezultatele pe care vi le doriți trebuie să vă faceți o programare la acest cabinet de acupunctură. Doar în urma unui consult se pot stabili formule de tratament individualizate și o schema de tratament eficientă a afecțiunilor de care suferă fiecare pacient. Numai în urma vizitei medicale, pe baza unui set de analize specifice și o dată cu stabilirea unui diagnostic veți primi  o recomandare și veți putea beneficia de avantajele oferite de această metodă de tratament extraordinară a medicinei tradiționale chineze.

În această clinică pot fi tratate numeroase afecțiuni frecvente și curente, printre care cele mai importante sunt: obezitatea, insomnia, reumatismul, migrene și dureri, afecțiuni ale sistemului cardiovascular și circulator, tulburări menstruale, infertilitatea, lipsa libidoului, chisturile, nodulii, diabetul, dezechilibre hormonale și probleme psihice, anxietatea, depresia, timiditatea, teama, trauma, atacurile de panică.

În cabinetele de aici se folosesc și metode moderne de practicare a acupuncturii. Pe lângă acupunctura mecanică cu ace se folosește și acupunctura electrică, ce se poate face pe acul de acupunctură sau prin electrozi aplicaţi pe punctul de acupunctură. Mai poate fi utilizată și laseracupunctura. Acest tip de tratament este mai uşor de suportat de către pacient şi efectul este cu 30-60% mai mare decât în cazul acupuncturii convenţionale. Alte metode de acupunctură modernă mai sunt termostimularea acupuncturală – aplicarea de căldură sub diferite forme, colorterapia acupuncturală, terapia electromagnetică pulsată, biorezonanţa acupuncturală, ultrasonoacupunctura.

Un lucru care trebuie remarcat este că aceste tratamente pot fi complementare tratamentelor standard și nu pot înlocui întotdeauna aceste proceduri. Însă, pentru a reduce efectele secundare și a lua cât mai puține tratamente, înainte de a recurge la variante chimizate, este bine sa încercați să recurgeti și la acesta alternativa terapeutica cu rezultate remarcabile.

Acupunctura este o metodă eficienta în tratare a numeroase afecțiuni și este păcat să nu recurgeți cu încredere la acest gen de servicii. Dacă veți apela la Acupuncturabucuresti.ro – cel mai cunoscut cabinet de acupunctură București și poate cea mai bună clinică de acupunctură vă puteți bucura de beneficiile acestui sistem de tratament cu rezultate extraordinare și eficiență dovedită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial