(P) Cum să adopți o rutină de îngrijire personală 100% zero-waste?

Nicio rutină de înfrumusețare nu poate fi perfectă dacă în crearea ei nu s-a luat în calcul și grija pentru mediul înconjurător. Marea majoritate a produselor de îngrijire personală disponibile la ora actuală pe piață, cu toate că fac minuni asupra tenului și a pielii în general, se vând în ambalaje de plastic care la finalul utilizării se transformă într-un factor de poluare. Și astfel, cu toate că aparent aduc nenumărate beneficii persoanelor care le cumpără și le utilizează, în realitate, aceste produse sunt de fapt o bombă cu ceas care va face la un moment dat ca întreaga planetă să explodeze. Din fericire însă, chiar dacă în prezent poți să le numeri pe degete, există și alternative la tradiționalele produse de îngrijire ambalate în plastic, astfel încât orice persoană interesată de bunăstarea corpului ei se poate îngriji corespunzător, fără însă a vătăma natura și mediul înconjurător.

Problema deșeurilor din plastic a devenit o problemă de ordin mondial, de care fiecare dintre noi se face direct responsabil și pentru care fiecare am putea face ceva ca lucrurile să meargă mai bine. Să mergi într-un loc poluat cu deșeuri din plastic și să te apuci să faci curat este bineînțeles o soluție! Dar și mai simplu, ai putea ca din start ca atunci când dorești să cumperi un anumit produs să alegi unul fără ambalaje din plastic.

Amazinc! ține la frumusețea ta, dar și a mediului înconjurător!

În ultimii ani a început să se vorbească tot mai mult despre concepte precum zero-waste, clean beauty și eco-friendly. Toate acestea promovează importanța alegerii unor produse cosmetice și de îngrijire personală naturale, cu ambalaje care să nu polueze mediul înconjurător. Niște produse de îngrijire personală dezvoltate pe baza unor astfel de concepte sunt cele semnate Amazinc!.

Amazinc! este un brand unic pe piața românească, destinat celor care s-au hotărât să facă marele pas către o viață naturală și sănătoasă. Cu ajutorul produselor cosmetice și de îngrijire personală create de acest brand, orice își poate îngriji responsabil pielea, dar în același timp poate avea grijă și de mediul înconjurător.

Amazinc! este disponibil în magazinul online estiverde.ro, un magazin lansat în anul 2019, care oferă o alternativă viabilă la produsele cosmetice de bună calitate, dar ale căror ambalaje se transformă în final într-un focar de infecție pentru mediul înconjurător. Produsele Amazinc! sunt fabricate exclusiv din ingrediente 100% naturale și sunt împachetate în ambalaje biodegradabile precum lemnul, sau reutilizabile precum sticla și metalul.

Din gama de produse Amazinc! disponibile în magazinul online estiverde.ro fac parte uleiuri de corp care îți hrănesc și hidratează pielea după o zi de plajă, creme cu ingrediente active pentru regenerare, balsamuri de buze, sau unt de corp cu minerale și factor de protecție solară. Astfel, alegând acest brand, poți renunța aproape complet la obiceiurile nesănătoase pentru mediu și dezvolta o rutină de înfrumusețare care pe de-o parte să-ți ofere o piele radiantă și pe de altă parte să protejeze natura.

Produsele Amazinc! pot fi cumpărate separat, sau ca produse ce fac parte dintr-un starter kit care îți oferă toate elementele necesare pentru o rutină de îngrijire mai mult decât satisfăcătoare, în armonie deplină cu natura. Acest starter kit este format dintr-o cremă de mâini Amazinc! cu ulei de măsline, ulei de migdale și jojoba, o periuță de dinți din lemn de fag, ață dentară pe bază de porumb și acoperită cu ceară vegetală, precum și un săpun facial detox care elimină cu succes murdăria și excesul de sebum.

Create cu gândul la natură, toate produsele din acest set constituie un kit esențial pentru cei care vor să facă o schimbare în relația lor cu mediul înconjurător, dar și un cadou ideal pentru orice persoană, indiferent de ocazie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial