(P) Cum alegi cel mai potrivit kit de unghii în funcție de experiența ta în realizarea manichiurii?

Seturile de unghii cu gel diferă nu numai prin numărul de elemente, culorile lacurilor sau accesoriile pentru decorare, ci mai ales prin adaptarea adecvată a produselor la abilitățile și experiența utilizatoarei. Un tip diferit de set ar trebui să ajungă la începătoare și altul la profesioniste. Ce poți găsi în seturile individuale și la ce să fii atentă atunci când le alegi?

Ce ar trebui să conțină seturile de unghii cu gel?

Kit-ul de unghii pentru manichiura cu gel sau semipermanentă este indispensabil atunci când vrei să faci o manichiură care să fie o adevărată operă de artă. Datorită gelurilor, este posibil nu numai să extinzi lungimea unghiei naturale și să îi dai forma dorită, ci și să elimini orice imperfecțiune pe întreaga suprafață a acestora. 

O manichiură cu gel realizată de un stilist experimentat și bine antrenat nu este doar eficientă, ci și foarte durabilă. Persoanele care tocmai își încep aventura cu gelurile UV ar trebui să se echipeze cu o trusă de start, așa cum găsești în magazinul online zolla.ro  care nu numai că le va ajuta să facă primii pași, dar le va asigura și siguranța. Pentru a afla ce nu poate lipsi în setul pentru începătoare, merită să arunci o privire mai atentă asupra diferitelor etape ale realizării unei manichiuri cu gel. Deci, iată procesul de aplicare a gelului pe unghii pas cu pas!

Pregătirea unghiei și a cuticulelor

Indiferent dacă decizi să extinzi unghiile sau doar să le întărești și să aplici gelul în culoarea selectată, întreaga procedură trebuie să fie precedată de pregătirea corectă a cuticulelor și a unghiilor naturale. 

Stratul de bază, adică creșterea durabilității manichiurii

Chiar și o unghie perfect degresată și mată nu va crea o legătură permanentă cu gelul dacă nu aplici o bază, adică un grund, pe ea . Datorită acestuia, gelul se va conecta la unghie aproape în același mod ca și cu banda adezivă pe două fețe. 

Pregătirea pentru extindere

Dacă decizi să îți extinzi unghiile, poți alege dintre două tehnici care îți vor permite să dai unghiilor lungimea dorită.

Aplicarea gelului de construcție

Pentru a aplica și întări gelul, ai nevoie de o perie specială, un gel selectat corespunzător și o lampă LED sau UV. Alegerea culorii este o chestiune complet individuală. După aplicarea gelului, acesta trebuie întărit. O lampă UV poate face față acestei sarcini, precum și o lampă LED, dar va fi puțin mai lentă. 

Culoarea unghiilor extinse

După ce faci acest lucru, unghiile vor fi gata să fie vopsite în orice culoare. Unghiile extinse și întărite necesită în continuare prelucrare, netezire și modelare. Poți efectua acest tratament cu o pilă. Dacă nu intenționezi să aplici lac colorat pe unghii, poți freca cu ulei de măsline cuticulele și poți hrăni pielea mâinilor cu crema potrivită. Dacă vrei o manichiură colorată, vei avea nevoie și de lacuri colorate – gel sau semipermanent. 

Un set de unghii cu gel pentru începători

Un kit de unghii pentru începătoare ar trebui să conțină toate produsele necesare în fiecare etapă a lucrului, adică lichid de înmuiere a cuticulelor, bețe din lemn, pila, grund, șabloane, lipici pentru vârfuri, perie de gel, gel constructor, Lampă LED sau UV, dischete de bumbac. Persoanele care doresc să învețe cum să folosească o mașină de frezat ar trebui să aleagă kituri de pornire cu un dispozitiv profesional echipat cu o gamă largă de freze pe care le vor adapta la abilitățile și experiența lor. 

Cele care tocmai învață arta manichiurii cu gel ar trebui să caute kituri de bază care le vor permite să învețe eficient, iar profesionistele experimentate pot alege în siguranță orice seturi cu cele mai puternice lămpi și freze profesionale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial