(P) Cu sistemul de implanturi Fast and Fixed, obții în 24 de ore o dantură completă!

(P) Cu sistemul de implanturi Fast and Fixed, obții în 24 de ore o dantură completă!

Lipsa dinților nu este o problemă de neglijat. Atunci când suferi de edentație completă sau parțială, disconfortul pe care îl resimți este major, nu te mai poți bucura de foarte multe alimente, iar aspectul este inestetic. Întreaga fizionomie se modifică în urma golurilor din dantură, iar calitatea vieții tale scade radical! 

De aceea, este important să știi că există o soluție eficientă pentru restaurarea danturii: sistemul de implanturi Fast and Fixed. Acesta îți poate oferi o dantură nouă, completă și 100% funcțională care îți va crește nu numai stima de sine, ci și confortul zilnic.  

Iată motivele pentru care ar trebui să alegi acest sistem de implanturi: 

  1. Obții o dantură fixă în doar 24 de ore 

Dacă în cazul tratamentului clasic cu implanturi trebuie să aștepți luni la rând până când te poți bucura de o dantură completă, în cazul sistemului Fast and Fixed, totul este simplu și rapid. Acesta permite construirea unei punți provizorii și atașarea ei la implanturi chiar în ziua intervenției!

În plus, sistemul poate fi folosit și de către pacienții care poartă proteză. Ei pot obține din nou dinți ficși, fără să mai aibă grija fixării protezei.  

  1. Scapi de intervențiile stomatologice suplimentare 

În cazul în care te confrunți cu problema dinților lipsă de multă vreme, este posibil ca osul care i-a susținut să se fi resorbit. Iar dacă optezi pentru tratamentul clasic cu implanturi, aceasta ar putea fi o problemă majoră și ai putea avea nevoie de intervenția de adiție osoasă, pentru ca implanturile să poată fi susținute corespunzător. 

În schimb, dacă vei alege Fast and Fixed, nu va mai fi necesară această intervenție, deoarece sistemul va folosi porțiunile de os dur de pe arcada dentară.

Pe deasupra, nu va mai trebui să apelezi nici la operația de sinus lifting, necesară în cazul în care înălțimea osului maxilarului superior nu este suficient de mare sau sinusurile sunt prea apropiate de maxilar pentru a permite inserarea implanturilor. Din fericire, acest sistem revoluționar evită zonele anatomice cu nervi sau zonele învecinate sensibile, așa cum este sinusul maxilar! 

  1. Beneficiezi de un preț mai avantajos  

Tratamentul clasic implică inserarea a 8-10 implanturi în fiecare arcadă, dar cel Fast and Fixed presupune inserarea a doar 6 implanturi în maxilar și 4 în mandibulă. Iar pentru că nu sunt necesare nici alte intervenții, costurile sunt mai mici! 

fast and fixed

  1. Te bucuri de un aspect întinerit 

O dantură care arată perfect te face să pari mai tânără! Nu vei mai fi nevoită să îți acoperi gura atunci când râzi și vei avea din nou încredere în tine. Vei arăta bine și vei avea o dantură fixă, care nu se va caria și nu-ți va mai cauza probleme! 

  1. Procesul de masticație va fi îmbunătățit 

Golurile din dantură presupun și multe restricții de alimentație. Nu mai poți să te bucuri de orice aliment vrei, iar procesul de masticație este deficitar și îți poate cauza probleme la nivelul stomacului. Din fericire, cu ajutorul sistemului Fast and Fixed, această problemă va dispărea și vei avea posibilitatea să consumi din nou orice preparat! 

Dacă vrei să afli mai multe informații despre acest sistem inovator, apelează la dentalexcellence.ro, o clinică din București cu prestigiu! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial