(P) Coviflu – produsul din plante , accesibil tuturor in 2020

(P)  Coviflu – produsul din plante , accesibil tuturor in 2020

Răceala și gripa sunt infecții ale tractului respirator care se transmit cu ușurință de la persoană la alta. Din păcate, gripa poate determina apariția unor complicații severe, în anumite cazuri, survenind chiar și decesul. Experții de la Medicinas îți propun, însă, Coviflu, un remediu natural ce te va ajuta să ții la distanță boala, dar și să ameliorezi simptomele și să reduci timpul în care ești bolnavă.

Răceala comună este descrisă ca fiind o infecție virală acută ce se manifestă, la început, prin inflamația tractului respirator superior, iar apoi se extinde la fosele nazale, paranazale, faringe, laringe, trahee ori bronhii. Cauzată de 200 de virusuri, între care virusuri sincițiale, respiratorii și rinovirusuri, răceala comună se manifestă prin apariția unor simptome ușoare, precum durere în gât, strănut, rinoree, obstrucție nazală, cefalee și mialgii, tuse moderată. În cazuri mai severe, pacienții de răceală se pot confrunta cu infecții localizate la nivelul urechii, și anume otită medie, dureri de urechi, mucozități nazale, agravarea simptomelor astmaticilor, sinuzită acută, în cazul copiilor, dar și faringită streptococică, pneumonie ori bronșiolită.

Gripa, în schimb, este o infecție respiratorie acută virală, care debutează brusc, iar simptomele pot persista chiar și două săptămâni. În cazuri grave pot să apară chiar și complicații, dar și decesul. Anual, potrivit statisticilor, gripa sezonieră determină moartea a între 250.000 și 500.000 de persoane la nivel mondial.

Gripa este descrisă ca fiind o infecție virală acută, fiind provocată de virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C) și de tulpini A(H3N2) şi A(H1N1) și se manifestă brusc, prin apariția febrei mari, cu valori de 38049 de grade Celsius, frisoane, mialgie, artralgie, durere de cap, fotofobie, letargie severă, durere în gât, dar și tuse. În anumite cazuri, unele persoane, în special copiii, pot să prezinte și simptome gastrointestinale, precum greață, vărsături ori diaree.

Experții de la Medicinas au gândit, însă, un remediu revoluționar – Coviflu, ce vine în sprijinul persoanelor de toate vârstele, ajutându-le să facă față răcelii și gripei. Cu o formulă unică, obținută din plante, Coviflu este un remediu natural ce te ajută nu doar să ameliorezi simptomele date de răceală și gripă, ci poate reduce perioada în care ești bolnav.

Disponibil sub formă de capsule ce acționează numaidecât în organism, Coviflu ajută la reducerea febrei, la îmbunătățirea respirației, desfundând nasul și nusurile, dar poate ameliora și frisoanele, stările febrile, cefaleea, congestia nazală.

Coviflu este un remediu natural recomandat oricui, însă cu precădere persoanelor dispuse la îmbolnăvire, celor predispuse să se confrunte cu complicații ale răcelii și gripei, precum bolnavi de diabet, cardiaci, persoane care au un sistem imunitar slăbit, dar și bătrânilor și pacienților de HIV ori cancer. Nu în ultimul rând, acest remediu natural poate fi administrat și persoanelor care lucrează în spitale ori centre de îngrijire a bătrânilor, riscând astfel să se contracte virusul gripal rapid.

PRODUSUL VA FI DISPONIBIL ANUL ACESTA IN TOATE FARMACIILE, DAR SI IN ALTE TARI EUROPENE.

Coviflu este un remediu natural disponibil sub formă de capsule blister, iar doza zilnică recomandată este de o pilulă, timp de 10 zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial