(P) Cosmetice coreene – știi care sunt produsele preferate ale femeilor?

De ceva ani încoace, tendința K-Beauty sau cea a celor mai bune cosmetice coreene, a invadat și continentul nostru, acestea fiind din ce în ce mai apreciate și mai populare.

În rândurile următoare  ne-am propus să descoperim câteva dintre  produsele cosmetice coreene  folosite de cele mai frumoase femei ale lumii. Dacă te conving de eficienta lor, le poți integra  în trusa ta de înfrumusețare.

BB Cream  – de efect!

În Europa, Crema BB a apărut în anul 2010 și a devenit foarte repede un must-have în materie de frumusețe. Este un produs hibrid care îmbină îngrijirea pielii cu rolul de mascare a machiajului, și care oferă cea mai bună alternativă la fondul de ten atunci când vrei ca tenul tău să nu mai arate impecabil.

Crema BB este un produs ce oferă factor ridicat de protecție solară, are rol de acoperire, protejare și hidratare al pielii, conține ingrediente active ce menține pielea hidratată, acidul hialuronic. Are o textură lejera ce nu se strânge și rezistă pe tot parcursul zilei. Este ușor de aplicat, facilitând realizarea pașilor din rutina de îngrijire zilnică şi crearea machiajului de zi cu zi 

Măștile din bumbac

Măștile realizate din bumbac 100% hipoalergenic sunt o descoperire genială în domeniul frumuseții. O astfel de mască este practică şi versatilă, deoarece o poți lua cu tine oriunde – în geamantanul de vacanţă, în bagajul de drumeție, în geanta de antrenament –  şi o poți utiliza când simți nevoia să realizezi un tratament în profunzime, de revigorare a tenului. 

Tonerul – must-have pentru un ten curat

Tonerul cu rol de regenerare și de hidratare este cel care va face ca curăţarea fetei să fie de 10 ori mai ușoară și mai eficientă. Etapa de este una complexă şi necesară pentru a beneficia un ten sănătos, cu aspect luminos. Tonerul reușește, pe de-o parte să îndepărteze cele mai mici reziduuri celulare și urme de poluare, pe de altă parte oferă elementele necesare pentru o hidratare corectă. Prin compoziția să, acest produs stimulează microcirculația, înlesnind schimburile celulare la nivelul epidermei, iar acest fenomen se observa printr-un tonus muscular facial bun. 

Produsele de îngrijire pe bază de Aloe vera 

Nenumăratele beneficii ale plantei de aloe vera au fost demonstrate prin studii amănunţite de specialişti. Multe produse cosmetice coreene au ca ingrediente extracte din plantele de aloe vera, furnizând acestora proprietățile benefice. Aceste cosmetice sunt vitaminizante, hidratante, energizante, detoxifiante, cicatrizante şi antioxidante. Corect selectate pot fi utilizate de persoanele cu ten matur şi obosit, însă pot fi incluse în rutină zilnică de cei cu ten normal, mixt sau uscat. Beneficiile vor fi remarcate de la prima utilizare.

Ai decis? Care sunt produsele care se potrivesc stilului tău de viaţă? 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial