(P) Coroanele dentare – de ce sunt considerate secretul unui zâmbet plin de încredere?

(P) Coroanele dentare – de ce sunt considerate secretul unui zâmbet plin de încredere?

Dacă zâmbetul tău nu arată așa cum ți-ai dori și necesită o restaurare, însă anumiți dinți prezintă carii sau fracturi, cea mai bună modalitate de a te bucura de o dantură sănătoasă, cu un frumos aspect estetic, este tratamentul cu coroane dentare. Acestea se realizează azi din materiale de înaltă calitate, care asigură atât rezistență, cât și un aspect natural, 100% la fel cu al dinților tăi. Popularitatea lor este astfel de necontestat. În foarte multe cazuri rezultatele finale au fost mult mai bune decât de cele naturale. Cu ajutorul unor coroane dentare sănătatea și estetica orale vor fi redate cu succes. Însă, înainte de a ajunge în acel punct este foarte bine să cunoști toate caracteristicile coroanelor dentare. Astfel, te vei convinge că ele sunt responsabile pentru recăpătarea zâmbetului.

Lipsa sau forma incorectă a unui dinte afectează nu doar sănătatea orală, ci și felul cum ne exprimăm, cum arătăm, ce impresie creăm în jur, cum ne simțim, povestește dr.Cristina Berechet, medis specialist la Opera Dental. 

Iată tot ce trebuie să știi despre coroana dentară:

  • Se inserează destul de repede, în funcție de materialul din care este realizată. Există o varietate de opțiuni din care poți alege: ceramice integral, metalo-ceramice (feldspatică sau presată) și ceramice pe suport de zirconiu. Fiecare material are specificitatea sa și trebuie ales în funcție de așteptările tale și recomandările doctorului.
  • Se alege în funcție de forma, dimensiunile și culoarea dinților vecini pentru a nu exista discrepanțe vizibile.
  • Poate fi personalizată în funcție de particularitățile specifice fiecărui pacient. Medicul stomatolog va fi foarte atent la toate detaliile implicate și va acționa în consecință.
  • Te poți bucura de realizarea masticației în parametri normali. În plus, funcțiile fonetice vor fi refăcute cu succes. Nu trebuie să îți mai faci probleme că oamenii te privesc ciudat atunci când rostești cuvintele.
  • Te vei obișnui destul de repede cu noua lucrare. Nu vei resimți disconfort acut sau nemulțumiri grave.
  • Te poți bucura de avantajele unor asemenea lucrări destul de mult timp. Au o durabilitate de până la 15 ani.
  • Reduce semnificativ riscul apariției cariilor.
  • Este a treia componentă pe care o presupune un implant dentar. Va fi așezată pe bontul protetic care îi va conferi stabilitate.

Coroanele dentare reprezintă soluțiile eficiente pentru a reda naturalețea dinților ce tocmai au căzut. Recapătă-ți încrederea în forțele proprii și apelează la implanturi dentare pentru a zâmbi din nou din toată inima!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial