(P) Clinica Medicoestetic Brăila

(P) Clinica Medicoestetic Brăila

În fiecare an, românii cheltuiesc mii de euro în Turcia, și ai ghicit bine, nu sunt pentru vacanță, ci pentru un alt tip de călătorie – pentru tratamente medicale și estetice la cele mai bune clinici din Turcia. Motivul este clasic – se cauta  servicii de înaltă calitate, iar scopul nostru, al Clinicii Medicoestetic este sa salvam vieti, mai ales atunci când diagnosticul este fără nicio speranță de viață. Vrem să te ajutăm cu o a doua opinie medicală, oferindu-ți acces la cele mai renumite clinici și la cei mai buni doctori din Turcia. Te putem ajuta, facilitându-ți discuția cu medicii, ne vom ocupa de programări și de trimiterea investigațiilor medicale necesare. Reprezentanții clinicii noastre sunt alături de pacient de la început și până la finalul tratamentului, indiferent despre ce specialitate este vorba, chirurgie, transplant, fertilizare, pediatrie, gastroenterologie, oncologie, cardiologie, implant de păr, estică. Acestea sunt doar câteva dintre specializările pentru care le pot solicita consultații la costuri care, de multe ori, nu le depășesc pe cele din țară. 

Cel mai performant sistem de sănătate din Europa

Unul dintre cele mai performante sisteme de sănătate din Europa, poate fi accesat cu un simplu telefon la Medicoestetic: 0756.015.629. Tratamentele și investigațiile la clinicile din Turcia sunt unele dintre cele mai bune din lume, precum și cele mai ieftine. Turcia își atrage pacienții străini destul de intenționat – cu investiții în echipamente, medici educați în universități mondiale și, desigur, cu un marketing bun. Clinica Medicoestetic îşi are sediul în Brăila și a fost înființată în anul 2016 . Deși iniţial Clinica Medicoestetic și-a dorit doar să vină în ajutorul femeilor și bărbaților oferindu-le proceduri estetice de înfrumusețare, pe parcurs s-a hotărât să ofere servicii de Turism Medical. La clinica din Brăila, vin medici specialisti  de la București. În cei 5 ani de când firma a fost înființată, personalul a căpătat experiență, și de asemenea a mers la cursuri de perfecționare continua și seminarii de specialitate. 

Clinica Medicoestetic – Scop

Scopul clinicii Medicoestetic este de a oferi pacienților acces la cele mai bune clinici de îngrijiri medicale de nivel mondial, la prețuri semnificativ mai mici și fără o perioadă de așteptare. Serviciul este oferit de medici cu înaltă calificare, cu abilități și experiențe excepționale. Personalul este pe deplin dedicat nevoilor pacientului și are toată grija în facilitatea  deplasării acestuia la clinicile de specialitate din Turcia. Pacienții pot conta pe specialiștii clinicii Medicoestetic pentru orice. Ți se oferă asistență la toate nivelurile, inclusiv tratament și asistență post-medicală, organizând cazare adecvată și aranjamente de călătorie către multe clinici din Turcia. Dacă ai nevoie de chirurgie plastică, estetică și reconstructivă, precum și proceduri dermatologice, poți apela cu toată încrederea la clinica din Brăila Medicestetic. Aici lucrează cei mai buni specialiști cu echipamente și materiale de înaltă calitate și împreună cu tine vor alege cea mai bună opțiune pentru cazul tău. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial