(P) Clinica Derma Expert by Elōs lanseaza campania “Nu-ti risca pielea, alege sa previi!”

Cancerul de piele este una dintre cele mai grave si des intalnite forme de cancer. Prin campania Nu-ti risca pielea! Alege sa previi!', clinica Derma Expert by Elōs doreste atat sa atraga atentia asupra acestui lucru, dar mai ales sa evidentieze usurinta prin care cancerul de piele poate fi tratat in cazul in care este diagnosticat la timp.

Pe parcursul campaniei 16 – 30 septembrie 2019, pacientii clinicii beneficiaza de 50% discount la dermatoscopia digitala Fotofinder, cea mai performanta metoda de diagnosticare a cancerului cutanat prin investigarea tuturor leziunilor pielii si a modificarilor pe care acestea le pot suferi.

Cu toate ca statisticile sunt alarmante, inca nu se constientizeza pe deplin importanta investigarii periodice a alunitelor. Un om moare in lume la fiecare 9 minute din cauza unui melanom. In Europa si in SUA, incidenta cancerului de piele a crescut de 4 ori in ultimii 30 de ani, iar in prezent se estimeaza ca 1 din 5 persoane va suferi de cancer de piele. Cancerul de piele este unul dintre tipurile de cancer cu cea mai rapida crestere, statistic, iar melanomul reprezinta cea mai severa forma de cancer de piele. Totusi, daca este diagnosticat si tratat la timp, este curabil in proportie de peste 90%.

Cand trebuie sa ne ingrijoreze alunitele si sa consultam medicul dermatolog?

Pielea poate fi terenul multor modificari si este extrem de important ca acestea sa fie observate la timp si investigate de catre specialisti. Este vorba aici, in speta, de nevii pigmentari, cunoscute popular drept alunite. Acestea nu creeaza disconfort, nu dor si, uneori, sunt privite ca elemente definitorii pentru un individ.

„Avand in vedere expunerea din ce in ce mai mare la radiatii ultraviolete, orice persoana are indicatia de a efectua anual o consultatie la medicul dermatolog pentru o evaluare dermatoscopica, chiar daca are impresia ca la nivelul pielii nu exista nicio problema. De asemenea, exista unele indicatii care ar trebui sa ne duca de urgenta la medic, precum: modificari ale formei, culorii, dimensiunii unei alunite preexistente, aparitia uneia noi, simptome prezente la nivelul unei alunite cum ar fi durerea sau pruritul sau traumatizarea acesteia,' declara Dr Ioana Pescaru – medic dermatolog.

Dermatoscopia digitala Fotofinder: cea mai avansata solutie pentru preventia cancerului de piele!

In cadrul clinicii Derma Expert by Elōs, dispunem de cea mai avansata tehnologie exista la ora actuala, dermatoscopia computerizata Fotofinder, cu ajutorul careia putem evalua precis leziunile pielii si diagnostica din timp diferite tipuri de cancere cutanate, cat si a altor anomalii. Printr-o manevra non-invaziva, rapida si nedureroasa sunt efectuate imagini standardizate, cu intreaga suprafata a corpului, cat si imagini de dermatoscopie ale leziunilor de interes care vor fi stocate in format digital, cu posibilitatea evaluarii lor in dinamica. La un nou control dermatoscopic in functie de indicatia medicului, prin repetarea pozelor de macroscopie si suprapunerea lor cu cele din cadrul primei evaluari, vom putea identifica usor leziuni noi aparute sau modificari ale celor preexistente. Astfel, pe langa o mapare a intregii suprafete a corpului, cu cartografierea tuturor alunitelor de interes, tehnologia Fotofinder ofera avantajul unor imagini de inaltta calitate, fiind metoda standard si cea mai evoluata de screening cutanat,' declara Dr. Alice Sapca – medic dermatolog.

Dermatoscopia digitala Fotofinder ar trebui efectuata de orice persoana, iar in functie de recomandarile medicului trebuie repetata la interval de 3, 6 sau 12 luni. In felul acesta, sunt urmarite constant modificarile pielii, prin compararea imaginilor salvate in baza de date Fotofinder.

In perioada 16-30 septembrie 2019, in clinica Derma Expert by Elōs beneficiati de 50% Discount la evaluarea dermatoscopica Fotofinder a alunitelor de pe intregul corp. Programati-va acum si asigurati-va ca pielea dumneavoastra este in afara oricarui risc!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial