(P) Cheap & Chic cu Diana Munteanu la Veranda Mall


Perioada reducerilor de iarnă este în plină desfășurare, iar Veranda Mall este locul ideal de unde îți poți cumpăra articolele dorite la preturi reduse.

Diana Munteanu, împreună cu stilista Ellida Toma, au profitat de super reducerile de sezon din centrul comercial și ne-au arătat cât de simplu este să fii chic cu un buget mic. Frumoasa prezentatoare de televiziune a purtat 4 ținute adaptate stilului său, chiar de către stilista sa. Prețurile acestor outfit-uri sunt cuprinse între 200 și 300 lei.

Ținuta casual, creată în totalitate cu produse aflate la promoții în magazinele din mall, în valoare de 233 lei, a fost compusă dintr-un pulover Orsay – 65 lei, pantaloni C&A – 49 lei și pantofi Deichmann – 119 lei.

Cea de-a doua ținută probată de către îndrăgita vedetă, este una sport care poate fi cumpărată la un preț de 261,6 lei. Aceasta a constat într-o bustieră, un hanorac și o pereche de pantaloni, toate de la Decathlon – 211,7 lei și au fost accesorizate cu pantofi sport Deichmann – 49,9 lei.

Chiar și la birou poți fii chic, iar Diana ne-a arătat cum se poartă cu stil o ținută office, compusă din articole aflate la reducere în mall, în valoare de 214,8 lei. Compoziție formată din camașă H&M –39,9 lei, pantaloni Bizzar Boutique – 99 lei și pantofi stiletto CCC – 74,9 lei.

Iar pentru că ne dorim să fim elegante și apreciate mai ales când vine vorba de evenimente speciale, ținuta de ocazie purtată de frumosul nostru model a costat 262 lei și a fost compusă dintr-o salopetă Bizzar Boutique – 150 lei și o pereche de cercei Lasardo Gioielli – 112 lei.

Este atât de simplu să fii chic la un preț mic, când ai reduceri de până la 90% la Veranda Mall și poți să tot faci shopping, shopping și iar shopping!

Vă așteptăm la Veranda Mall să profitați de reduceri și să vă creați propriile ținute chic cu un buget mic.

Despre Veranda Mall

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour,Colins, H&M, CCC, Decathlon, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, WorldClass, Optiblu, Sensiblu, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonalds, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: https://verandamall.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/verandamall.ro/

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial