(P) Cele mai frumoase inele de logodnă din toate timpurile

(P) Cele mai frumoase inele de logodnă din toate timpurile

O femeie se mândrește cu bijuteriile din colecția personală atunci când piesele respective sunt valoroase atât material cât și emoțional. Aceste bijuterii au fost cumpărate sau primite în semn de apreciere și iubire de-a lungul anilor. Fiecare piesă din colecția de bijuterii a unei femei este importantă în felul ei. Însă, pentru fiecare femeie, există acea piesă care are un loc aparte în inima ei: inelul de logodnă. Cele mai impresionante inele de logodnă sunt cele care reușesc, prin frumusețea lor inegalabilă și valoarea sentimentală, să aducă un plus de valoare în viața femeii. 

Femeile  poartă bijuterii cu diamante care se potrivesc cu personalitatea lor. Pentru ele, diamantele naturale și aurul roz, alb sau galben de 18kt formează bijuteria desăvârșită, întrucât un astfel de accesoriu se armonizează cu valoarea inegalabilă a sentimentului  de iubire. Grandoarea și rafinamentul acestor creații ajută femeia să trăiască stilat și elegant. În acest articol vei avea ocazia să afli mai multe despre cele mai frumoase inele cu diamante naturale din toate timpurile și vei descoperi farmecul lor aparte. 

Eleganța clasică a inelului cu diamant: Emerald Cut

Acest tip de inel cu diamant tăiat în fațete dreptunghiulare este adorat de femeile care iubesc diamantele impozante. Deși piatra prețioasă are o strălucire discretă, aspectul ei ravisant impresionează prin forma elegantă. Este o alegere excelentă pentru o femeie care visează la un inel de logodnă cu un farmec aparte. Popularitatea lui a crescut în ultimii ani datorită formei moderne și sofisticate a pietrei prețioase.

Tăietura dreptunghiulară superbă a simbolizat încă din cele mai vechi timpuri dragostea adevărată. Femeia se poate bucura zilnic de experiența oferită de un astfel de inel, întrucât el adaugă un plus de confort și stil, asortându-se cu ușurință ținutelor de zi și de seară. Acest lucru se datorează formei elegante care urmează linia naturală a degetului. Stilul atemporal al acestui inel îl face să arate la fel de uluitor în orice perioadă a vieții tale. Doamnele se vor putea bucura de o astfel de bijuterie necontenit și nu vor înceta să fie surprinse de frumusețea eternă a inelului.

Strălucirea supremă a inelelor de logodnă cu diamant în tăietură Brilliant 

O bijuterie cu un diamant în tăietură Brilliant este considerată de femei, și în special de iubitoarele de bijuterii, o adevărată operă de artă. Strălucirea fermecătoare a acestui diamant îndeamnă femeia să trăiască grațios. Îi va aduce aminte că frumusețea și strălucirea vin din suflet, așa cum strălucirea unui diamant vine din interior. Diamantul Briliant îndeamnă femeile să-și descopere frumusețea naturală și să se aprecieze la adevărata lor valoare. Momentul în care ea poartă un inel cu diamant briliant, va fi mânată de acest mesaj și va străluci pe tot parcursul zilei. 

Pentru iubitoarele stilului clasic, atenția la micile detalii este esențială. Un astfel de inel le va trezi spiritul artistic și iubirea din suflet prin detaliile grandioase și forma imaculată. Datorită designului uluitor, un diamant Brilliant se va potrivi de minune pe un inel delicat, care va pune în lumină sclipirile pietrei prețioase. Forma Briliant maximizează strălucirea diamantului și de aceea, este considerată forma ideală.

Inele de logodnă cu diamant în formă de pară – o poveste vizuală

Misterul acestui tip de inel este datorat formei uimitoare de pară a diamantului. Aceasta se armonizează excelent cu un efect de halo care îi adaugă și mai multă semnificație. Piatra prețioasă în formă de pară creează un efect atrăgător de mișcare, care captează atenția și îi dă un aer misterios. Acest fapt îl clasează printre cele mai dorite diamante naturale din ziua de astăzi, pentru doamne de toate vârstele. 

Un astfel de inel reprezintă un accesoriu fin și special care ocupă un loc aparte în colecția admirabilă de bijuterii cu diamante a femeii. Forma este comparată cu lacrimile de bucurie ale îndrăgostiților. O altă semnificație este cea a picăturilor de ploaie care simbolizează puritatea. Acelea care își doresc să iasă în evidență și să fie diferite, aleg o bijuterie cu un diamant unic și impresionant precum cel în formă de pară.

Gingășia și naturalețea inelului în model Solitaire

Designul minimalist al acestui inel se completează armonios cu strălucirea diamantului care, de cele mai multe ori, are formă rotundă, ovală sau princess. O piatră prețioasă impozantă, de o claritate excelentă, va contrasta frumos cu veriga fină și elegantă. Acest stil echilibrat îi dă șansa femeii de a-l purta atât la o ținută elegantă, cât și la una mai casual. 

Unica piatră prețioasă atrage toate privirile asupra sa prin sclipiri divine. Dacă doriți să păstrați designul minimalist, puteți opta pentru un inel Solitaire tradițional. Inelul în design Solitare se potrivește femeii care poartă bijuterii cu diamante cu detalii discrete, care îi îmbunătățesc atât starea de spirit, cât și ținuta. 

Inelul Halo: un joc de sclipiri uimitoare

Inelele de logodnă Halo sunt printre cele mai iubite modele din toate timpurile. Datorită spectacolului de sclipiri și reflexii fascinante, el a câștigat admirația multor femei care îl consideră un accesoriu indispensabil. El se remarcă printr-un diamant înnobilat de un dans de stele sclipitoare ce îl înconjoară. Acestea formează o iluzie care dau impresia unui diamant mai mare.

Printre cele mai căutate inele de logodnă sunt cele de tip Halo din aur roz de 18kt. Spectacolul de culori și măiestrie oferit de acest inel vor face orice femeie care primește o astfel de bijuterie să se simtă pe deplin iubită și apreciată. Estetica lui oferă o experiență vizuală distinsă care, împreună cu valoarea sentimentală pe care o capătă, formează bijuteria visurilor oricărei femei. Această bijuterie este menită să păstreze veșnic sentimente profunde de iubire. De fiecare dată când ea va purta un astfel de inel, va redeschide cufărul amintirilor al celor doi îndrăgostiți și va zâmbi, împlinită.

Inelele cu diamante ovale: distinse și rafinate

Eleganța acestui inel este redată de tăietura rotundă și alungită a diamantului. Designul romantic este redat de forma elegantă a pietrei prețioase, fapt care îl clasează printre cele mai iubite inele de logodnă în rândul femeilor visătoare și melancolice.

Un alt motiv pentru care inelele cu diamante ovale au câștigat admirația multor doamne constă în forma distinsă, care dă impresia unor degete subțiri și se completează armonios cu trăsăturile și gesturile feminine. Pentru femeile cu prestanță, o bijuterie cu un diamant oval este ca o operă de artă care îi va reda încrederea în sine și o va înzestra cu o stare spirituală de euforie.

Caracterul nobil al inelului cu diamant in formă Cushion 

Având un loc aparte în istoria inelelor de logodnă, acest model este perfect pentru femeile care aspiră la un stil de viață ales și grandios. Colțurile ușor rotunjite ale diamantului și geometria acestuia sunt detalii art deco, care intensifică strălucirea și claritatea pietrei prețioase. Toate acestea formează un design elegant care este considerat irezistibil de către femeile care adoră stilul clasic. 

Inelul cu diamant in formă Cushion are un aer nobil care te duce cu gândul la obiectele de epocă, fapt care îndeamnă doamnele să trăiască rafinat și grațios. Acesta are o strălucire discretă, oferind în schimb un aspect  romantic care își păstrează culoarea naturală mai bine decât alte tăieturi. Inelul cu diamant in formă Cushion este foarte versatil, putând fi înnobilat de o panglică de pietre prețioase adăugată pe verigă, pentru un plus de strălucire.

Inelele prestigioase cu diamant in formă Marquise

Inelele cu diamante în tăietură Marquise sunt unele dintre cele mai distincte de pe piață. În esență, acest diamant reprezintă o tăietură care își evidențiază splendoarea mai ales într-un cadru Solitaire sau atunci când înnobilează un inel de tip Trinity. Aspectul lor feminin, unic și elegant le recomandă drept unele dintre cele mai ravisante bijuterii cu diamante din toate timpurile.

Un inel de logodnă cu diamant în tăietură Marquise combină farmecul vintage cu stilul modern, datorită formei sale alungite care urmează degetul și a celor 56 de fațete care oferă o strălucire mai intensă. Aerul regal este dat de capetele ascuțite și elegante care adaugă un plus de valoare bijuteriei. În trecut, marchizii purtau astfel de inele, fapt care denotă bogăție și un statut social ridicat. Astăzi, bărbații oferă astfel de inele de logodnă pentru a face o declarație de iubire absolută și pentru a sărbători începutul vieții de cuplu.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai iubite modele de inele cu diamante naturale din toate timpurile, care au reușit prin splendoarea lor să transmită sentimente de iubire pură. Indiferent de personalitatea și de stilul de viață al unei femei, există cu siguranță un inel care o va face să strălucească și îi va completa caracterul. O doamnă care a descoperit valoarea adevărată a unui inel de neprețuit, știe să aprecieze frumusețile și bucuriile vieții pe deplin.

Ce poate fi mai special decât dăruirea din inimă a unui inel valoros? Un astfel de cadou atemporal aduce femeii o bucurie eternă, care îi va reaminti, de fiecare dată când va purta inelul splendid, că merită să strălucească și să trăiască fiecare clipă așa cum își dorește. Depinde doar de ea, dacă alege ca farmecul și splendoarea bijuteriilor cu diamante să-i înfrumusețeze și să-i ghideze viața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial