(P) CEDO este locul în care se face dreptatea!

În fiecare zi auzim din ce în ce mai des despre abuzurile pe care sistemul de justiție din țara noastră le comite. Acestea au fost comise și în trecut și cu siguranță vor fi comise și în viitor. Pentru a încerca stoparea acestor abuzuri este necesar ca fiecare persoană care a fost abuzată de către sistemul de justiție din țara noastră să ia atitudine. Doar în felul acesta pot fi schimbate lucrurile. Luarea atitudinii presupune adresarea către instituțiile de judecată de la nivel european. Acestea sunt singurele în măsură să rezolve abuzurile comise de către sistemul de justiție din țara noastră și să oblige țara noastră să îmbunătățească sistemul de justiție pentru ca acesta să nu mai comită abuzuri. De-a lungul timpului, țara noastră a fost amendată de foarte multe ori de către instanțele de judecată europeană iar foarte multe cazuri au fost rezolvate de către aceste instanțe.

CEDO este locul în care se face cu adevărat justiție!

Cu toții suntem egali din naștere și orice persoană are dreptul la un proces echitabil. Din păcate, nu de fiecare dată se întâmplă ca oamenii să fie respectați de către instanțele de judecată, care, teoretic, ar trebui să facă dreptate. Corupția dar și slaba calificare a unor persoane care ajung să lucreze în sistemul de justiție sunt doar două dintre principalele motive pentru care persoanele încă sunt abuzate deși trăim în anul 2020. Aceste persoane au posibilitatea de a se adresa singurei instanțe de judecată care face cu adevărat dreptate, și anume CEDO. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a fost înfințată la 21 ianuarie 1959, la Roma, capitala Italiei. În momentul de față, CEDO își desfășoară activitatea la Strasbourg, Franța. Apărarea drepturilor și libertăților cetățenești a fost motivul pentru care CEDO a fost înfințată și este unul dintre cele mai importante motive care stau la baza funcționării acestei instituții. De-a lungul timpului, CEDO a soluționat un număr foarte mare de abuzuri iar deciziile luate de către această instituție au contribuit decisiv la multe schimbări legislative. Pentru a putea ajunge la CEDO cu cazul este necesară respectarea anumitor pași, câțiva dintre cei mai importanți fiind următorii:

  • Epuizarea tuturor căilor de atac oferite de către instanțele naționale.
  • Să nu fi trecut mai mult de 6 luni de zile de la decizia judecătorească a ultimei instanțe naționale de judecată.
  • Trebuie să fie făcută dovada abuzului comis asupra sa.
  • Abuzul trebuie să fi avut loc după ce statul în care s-a comis abuzul a semnat convenția pentru apărarea drepturilor omului.

Casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu este una dintre casele de avocatură care a înregistrat la CEDO cele mai multe victorii

Pentru ca, cazul să ajungă la CEDO și pentru ca acesta să aibă cât mai multe șanse de câștig este necesară apelarea la serviciul oferit de către o casă de avocatură specializată în apărarea drepturilor omului. Grație expertizei avută de către persoanele care lucrează în cadrul casei de avocatură Grigoriu & Grigoriu dar și pentru că această casă de avocatură a înregistrat succese mai mult decât notabile, casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu este cea mai bună alegere în cazul în care trebuie să te adresezi CEDO pentru soluționarea abuzului comis. Cei doi membri fondatori ai acestei case de avocatură sunt membri ai Baroului București, și sunt specializați în apărarea drepturilor omului și în dreptul comercial și administrativ. De asemenea, această casă de avocatură mai poate oferi consultanță juridică în următoarele domenii de activitate:

  • Dreptul convenției europene.
  • Dreptul Uniunii Europene.
  • Dreptul afacerilor.
  • Dreptul civil.

De-a lungul timpului, această casă de avocatură a câștigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului cazuri foarte importante, câteva dintre cele mai importante cazuri fiind menționate pe site-ul acestei case de avocatură. De asemenea, a reușit să parafeze înțelegeri cu Guvernul României. Aceste detalii au transformat casă de avocatură Grigoriu & Grigoriu, aliatul perfect pe care îl poate avea o persoană care a fost abuzată de către sistemul de justiție din țara noastră. Pentru ca demersurile realizate la CEDO să nu fie făcute în vand este necesar ca firma de avocatură să fie una cu foarte mare experiență în acest domeniu de activitate și în cadrul acesteia să lucrezi doar oameni competenți. Cazul nu este câștigat automat odată cu adresarea către CEDO ci este necesară dovedirea abuzului comis de către autoritățile din țara noastră. Acest fapt nu este posibil fără o casă de avocatură competentă, care are o mare experiență în acest domeniu de activitate și care lucrează doar în slujba clienților. O astfe de casă de avocatură poartă numele de Grigoriu & Grigoriu și stă la dispoziția tuturor cetățenilor care din păcate au fost abuzați de către sistemul de justiție din țara noastră.

Concluzii

Chiar dacă sunt de condamnat, abuzurile au existat încă din cele mai vechi timpuri și cu siguranță vor exista și în viitor, mai ales în cazul în care nu luăm atitudine împotriva acestora. Căutarea dreptății la CEDO este singurul lucru pe care o persoană abuzată de către sistemul național de justiție îl poate face pentru a-si reabilita numele și pentru a primi dreptatea cuvenită. Chiar dacă este o acțiune foarte serioasă, care poate avea urmări importante, nici o persoană nu trebuie să accepte să fie abuzată în nici un fel. Casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu este alături de toate persoanele care au fost abuzate de către sistemul de justiție, și luptă cu toate resursele pentru ca CEDO să le ofere dreptatea pe care aceștia o au.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial