(P) Ce vor bărbații – cum să vă bucurați împreună de Campionatul Mondial

Suntem în plin Campionat Mondial. Toată lumea debordează de fericire și așteaptă cu sufletul la gură golurile echipei favorite. Inclusiv iubitul tău. Ne pare rău să îți spunem, însă o mare parte a timpului său în această perioadă va fi petrecută în fața TV-ului, fie aclamând echipa iubită, fie criticând orice eșec. Nu te teme, asta poate fi o modalitate numai bună să petreceți timp împreună, iar el se va bucura că te arăți interesată de hobby-ul lui. Așa că citește mai departe și află care sunt cele 6 reguli de aur pentru o seară perfectă la meci alături de iubitul tău.

Poartă tricoul echipei preferate

Un tricou sau o jachetă cu numele echipei lui preferate îi va arăta cu siguranță cât de implicată ești și cât de multe cunoști despre această pasiune a lui. Mai poți purta și câteva accesorii pentru suporteri, precum un machiaj în culorile echipei sau o perucă trăznită pentru a simula și mai bine atmosfera din galerie.

Asigură gustări și băuturi

Poate cele mai importante aspecte la o seară petrecută uitându-vă împreună la meci sunt gustările și băuturile. Iar cum ocazia chiar o cere, nu te teme să te bucuri de ceva puțin mai… nesănătos. Comandă câteva cutii de pizza, înconjurați-vă de chipsuri și snack-uri și nu uita de bere. Băută direct din sticlă, bineînțeles.

Fă-ți temele

Înainte de marea seară, asigură-te că știi echipele, cine joacă și care sunt membrii fiecărei echipe. Nu ar strica nici să cunoști câteva informații referitoare la modul de joc și cum a performat echipa în acest an sau dacă unii jucători au fost implicați în știri mai importante. De asemenea, fii atentă la acțiunea din timpul meciului. Trebuie să știi cine a dat un gol, la cine e mingea sau cine a primit cartonaș roșu.

Pune întrebări doar în timpul reclamelor

E ok dacă nu înțelegi de ce tocmai s-a dat un penalty sau de ce fundașul a aruncat mingea la pământ, însă nu pune aceste întrebări în timpul meciului. Pauzele publicitare sunt lungi și dese, așa că vei avea ocazia să pui toate întrebările atunci. Iubitul tău va fi mai mult decât fericit să îți ofere toate răspunsurile atunci.

Respectă sportul

Chiar dacă nu înțelegi regulile, nu te rezuma la a spune doar Este stupid'. Regulile sunt acolo cu un motiv, iar deciziile luate de antrenori și arbitri sunt luate mereu în baza acestor reguli. E important să înveți să respecți sportul în sine, respectându-i regulile.

Arată-te (sau măcar prefă-te) interesată

Vor exista momente în care te vei simți super plictisită iar asta e normal. Însă nu arăta acest sentiment și încearcă să fii cât de cât interesată de ceea ce se întâmplă pe ecran. Crede-ne pe cuvânt, nimic nu e mai frustrant pentru iubitul tău decât să te vadă pe Facebook sau Instagram în mijlocul meciului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial