(P) Ce trebuie să știți atunci când alegeți plasa de insecte perfectă pentru locuința dumneavoastră?

Așadar, ați decis că v-ați plictisit de muștele și țânțarii care pătrund în locuinșă atunci când lăsați geamurile și ușile deschise pentru aerisire, dar nu sunteți sigur care este plasa de insecte potrivită pentru locuința dumneavoastră. Există numeroase modele de plase de tantari din care puteți alege, cele mai cunoscute fiind:

 • plase anti insecte tip rulou 
 • plase anti insecte cu magnet
 • plase simple cu lipici 
 • plase anti insecte tip plisse
 • plase anti insecte tip roll out
 • plase anti insecte fixe 
 • plase anti insecte pe balamale

Totul poate deveni un pic confuz atunci când ne gândim la alegerea unei plase ideale, așa că tot ce trebuie să faceți este să găsiți răspuns la aceste șapte criterii pentru a vă asigura că veți opta pentru produsul dorit.

 1. Prețul

Dacă sunteți în căutarea unei plase care nu va costa prea mult și care va ține insectele departe de locuința dumneavoastră, atunci plasele simple cu lipici sau plase anti insecte cu magnet pot fi potrivite pentru dvs. 

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai rezistent, dar totuși la un preț rezonabil, puteți miza pe plase anti țânțari cu balamale. 

 1. Protecție

Dacă păstrarea insectelor în afara locuinței este prioritatea absolută, atunci cea mai bună alegere pentru dvs. ar fi o plasă anti insecte tip rulou, plasă anti insecte cu balamale sau plasă anti insecte fixă cu mâner . 

Plasa anti insecte cu rulou are o rama în formă de U, astfel încât plasa să se încadreze sigur în ea și să se miște în sus și în jos cu ajutorul unui mâner. Acest tip de ramă vă asigură faptul că insectele nu se pot strecura în jurul marginilor ramelor, păstrând interiorul fără insecte. Trebuie să rețineți că acestea sunt doar pentru geamuri.

O plasă anti insecte fixă este, de asemenea, foarte eficientă atunci când vine vorba de păstrarea insectelor în exterior, dar nu veți putea să o deschideți și să o închideți, deci nu este fiabilă pentru uși.

Plasa de țânțari cu balamale este cea mai întâlnită în ziua de astăzi, dar și cea mai eficientă. Aceasta se deschide doar atunci când aveți nevoie și trebuie montată de un profesionist care deține accesoriile de tâmplărie necesare pentru fixarea perfectă a acesteia.

 1. Aspectul

Vreți ca plasa să se potrivească cu decorul general al casei?

Plasele, adezivul, cadranul sau balamalele au o tendință mai degrabă funcțională decât estetică. Plasele anti insecte cu tot cu cadru si balamale sunt de obicei albe, realizate din PVC, potrivindu-se perfect cu ferestrele și ușile albe. 

Pentru cei care caută ceva mai special, un cadru cu plasă anti insecte montat profesional vă poate oferi acel simț estetic de care aveți nevoie. Companiile profesionale care se ocupă de comercializarea diverselor produse și accesorii pentru tamplarie din PVC oferă o gamă largă de cadre solide pentru protecția împotriva insectelor care pot fi adaptate în culori pentru a completa decorul existent. Puteți alege apoi orice plasă pentru a se potrivi cu cerințele dumneavoastră specifice.

 1. Calitatea sau durabilitatea plasei

Vreți un cadru care să reziste la utilizarea constantă?

Plasele anti insecte tip plisse și plasele anti insecte tip roll out sunt puțin mai rezistente decât acelea cu magnet, dar se vor deteriora mai repede decât cele cu balamale sau fixe, din cauza sforii de plisare.

În ceea ce privește durabilitatea plaselor anti insecte cu rulouri sau cu balamale, acestea sunt cele mai rezistente, deoarece plasa este protejată de carcasa.

În ceea ce privește cadrele, cele mai multe produse sunt fabricate din PVC, în timp ce cadrele profesionale sunt de obicei din aluminiu, dar ambele sunt la fel de rezistente la uzură zilnică.

Majoritatea producătorilor de plase anti insecte vor oferi o garanție. 

 1. Ușor de montat 

Vreți să vă descurcați singuri cu montajul? Cei care aleg plasele cu magnet sau plase simple cu lipici aleg montarea pe cont propriu, deoarece se realizează facil.

 1. Fiabilitate

Plasele anti insecte au diferite grade de flexibilitate atunci când vine vorba de montare și demontare. Modelele de plase lipite sunt bune pentru o singură utilizare. Nu este posibil să le puteți elimina și lipi în alte părți, dar nu vor lăsa nici semne pe uși sau ferestre, ceea ce este un bonus. Plasele cu magnet va trebui să le fixați de obicei pe rama ușii. Aceasta înseamnă că sunt destul de ușor de îndepărtat. 

 1. Aspect discret

Dacă doriți să vă rezolvați problema insectelor, dar fără a modifica drastic aspectul ferestrelor dvs., atunci o plasa de insecte cu balamale este probabil cea mai bună opțiune.

Plasele anti insecte cu rulou profesionale pot potrivi cu schema de culori existentă. Aceste plase au, de asemenea, un aspect discret atunci când sunt utilizate pe ferestrele sau ușile albe.

Plasele anti insecte cu balamale sunt foarte evidente atunci când sunt utilizate, dar pot fi eliminate și depozitate atunci când nu aveți nevoie de ele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial