(P) Ce poți face când ai pielea foarte uscată, afectată de psoriazis sau neurodermatită?

Cel mai bun sfat în îngrijirea pielii uscate este acela de a evita băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt. Aceștia sunt principalii factori externi ce accentuează suferința pielii uscate.

Totodată este absolut necesară folosirea produselor de îngrijire specifice, iar creme foarte eficiente sunt cele care conțin uree. Ureea este un produs rezultat din degradarea proteinelor, cu o capacitate excelentă de a hidrata și catifela. Cremele care conțin până la 10% uree sunt recomandate pentru a calma pielea uscată, mai ales în cazul în care această suferință primară este asociată cu alte afecțiuni cutanate (eczeme, psoriazis, neurodermatiție etc).

Produsele din gama  numis®med, au fost create și permanent îmbunătățite cu dermatologi de renume începând cu anul 1982 și au rol de  a furniza epidermei substanțe nutritive importante pentru procesul de regenerare naturală.

Gama numis®med UREA a fost dezvoltată în cooperare cu dermatologi de prestigiu în beneficiul celor cu o piele uscată și foarte uscată, așa cum sunt cei care suferă de neurodermatită, condiții diabetice sau psoriazis. O utilizare cu regularitate a produselor cu UREA  poate susține și echilibra pierderea de umiditate din piele, păstrând pielea hidratată și împiedicând uscarea ei.

Substanțele active conținute de produsele din gamă – clorura de argint, panthenolul, glicerina – funcționează într-un mod eficient, completânt ureea în rolul său de a reface țesutul epitelial și a-i reda sănătatea cuvenită. Produsele sunt din categoria  DERMATOCOSMETICELOR ( fără parabeni, fără arome, fără substanțe parafinice, fără uleiuri volatile), reducând riscul alergiilor și fiind testate dermatologic.

Produsele gamei le puteți găsi exclusiv în farmacii și magazine specializate de cosmetice, dar și online pe comenzi.bebetei.ro.

  • Balsam reparator pentru mâini 10% Urea, 75ml: eficient în îngrijirea, hidratarea și protejarea pielii mâinilor
  • Loțiunea corp 5% Urea respectiv Laptele de corp 10% Urea 300ml: furnizează hidratare intensă și îngrijire protectoare pentru pielea extrem de uscată, ale cărei descuamări provoacă mâncărime
  • Gel de duș 5% Urea, 200ml: catifelează și hidratează pielea, ajutând utilizatorul să scape de posibila mâncărime și senzația de iritație

 

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete