(P) Ce meserii au avut modelele de videochat înainte de colaborarea cu Rich Girls Studio?

(P) Ce meserii au avut modelele de videochat înainte de colaborarea cu Rich Girls Studio?

De pe o zi pe alta, așa se schimbă viața unui viitor model de videochat care colaborează cu studioul Rich Girls din București! Pare ireal, însă majoritatea tinerelor care au acceptat acest job au avut meserii neașteptate în trecut. Vânzătoare, manager de raion, promoter, designer, fotograf sau chiar secretare și asistent manager, iar lista poate continua.

Cu toate acestea, ce au în comun actualele modele de la Rich Girls Studios? Aceeași oportunitate, independent de experiența sau lipsa acesteia într-un studio de videochat de top din capitala Bucuresti. Toate modelele au acces la programe de training proiectate în esență pentru a le forma un background și o intrare optimă în domeniu, după care ambiția și perseverența le conduc treptat spre premiile și titlurile din industrie.

Cea mai mare provocare pentru Rich Girls Studios rămâne să le integreze pe tinere într-un program de evoluție continuă a vieții profesionale

Angajari in videochat se fac in tot timpul anului, însă întrebarea este la ce studio să îți începi cariera de model, pentru că, da, în București există multe studiouri de videochat care promit exclusivități și încasări fulminante. Totuși, Rich Girls Studio a dovedit practic faptul că este studioul de videochat numărul 1 în plan internațional, date fiind premiile și titlurile obținute de modele și staff. Cel mai bun exemplu de succes este chiar Andreea, modelul care de curând a câștigat cel mai vânat trofeu din cadrul XBIZ Awards 2019! Un alt exemplu foarte bun este Cassandra, care este castigatoarea marelui premiu Best New Cam Model of the Year- 2019', oferit de Lalexpo, Columbia. Acest model povesteste ca si-a inceput cariera de model de videochat din dorinta de a-si sustine financiar singura intreaga cariera de cantareata, ea avand un talent vocal uimitor si profesand deja in acest domeniu. Tot de la Lalexpo, cei de la Rich Girls Studio au venit acasa cu inca doua premii: Best Training System- 2019' (premiu obtinut la aceasta categorie, pentru al doilea an la rand) si Best International Cam Studio- 2019' (si aici fiind al treilea an la rand, cand sunt detinatorii acestui premiu, ei demonstrandu-se categoric ca o realitate).

Actualele modele au renunțat la fostul salariu minim pe încasări de mii de dolari

Modelele care colaborează, în prezent, cu Rich Girls Studio au devenit, sugestiv, extrem de Rich. Potrivit managerului Rich Girls, 85% dintre actualele modele aveau în trecut salarii brute mai mici de 1.800 Ron, în timp ce unele, rușinate de sumele mici pe care le câștigau, au refuzat să le dezvăluie în cadrul interviului. Pentru că știm cât de mici sunt salariile în România la ora actuală, nu adresăm această întrebare candidatelor. Este ca și cum le-am înfinge cuțitul în rană. Preferăm, în schimb, să le întrebăm ce așteptări salariale au și ce le recomandă pentru a ocupa acest post în cadrul studioului nostru', declară surse din departamentul de HR al studioului de videochat.

Cum a fost trecerea de la vânzătoare la model de videochat?

Oricât și-ar dori să cizeleze acest job, numindu-l comerciant', consilier retail' sau asistent vânzări', multe tinere sunt, de fapt, vânzătoare. Totuși, frustrarea apare atunci când reușești să generezi vânzări de mii de lei zilnic, în timp ce salariul tău lunar este fix, reprezentând, poate, o treime din ceea ce produci în cadrul respectivei companii de retail.

Astfel, multe dintre tinerele care calcă pragul Rich Girls Studio ajung aici încurajate de dorința de a câștiga pe măsura implicării lor, lucru care se și întâmplă. În funcție de programul ales și disponibilitatea de a activa la orele în care membrii site-urilor de profil sunt activi, câștigurile modelelor pot sări de 10.000 de dolari pe tura. Pentru tinerele obișnuite să fie în centrul atenției, trecerea de la un job prost plătit la cel de model de videochat le face să înțeleagă că acesta este locul lor.

S-ar mai întoarce modelele de videochat la joburile anterioare?

Cu siguranță nu, nu s-ar mai întoarce niciodată la jobul pe care l-au avut până să devină modele de videochat în cadrul Rich Girls Studio, iar aceasta nu doar grație veniturilor obținute. Investiția în propria persoană este și ea la fel de importantă, motiv pentru care tinerele beneficiază de training-uri special create în conformitate cu nivelul lor de experiență. Dezvoltarea personală, serviciile de beauty de care acestea dispun 100% gratuit se numără, de asemenea, printre motivele pentru care niciun model Rich nu ar renunța la jobul actual pentru a se întoarce în trecut, un trecut bogat în neajunsuri și sărac în recompense financiare.

Viața bate filmul la Rich Girls Studio, singurul studio de videochat din București care a livrat industriei adevărate staruri! De la simple tinere care consiliază clienții în magazinele de beauty sau îi apelează dintr-un call center, acestea ajung să câștige sume colosale de mii de dolari pe noapte și să-și petreacă vacanțele în destinații exclusiviste de calibrul Bali, Dubai sau Thailanda!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial