(P) Ce gadgeturi auto poți să-i dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini

(P) Ce gadgeturi auto poți să-i dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini

A trecut Crăciunul și nu ai apucat să îi iei un cadou unui bărbat deosebit din viața ta, care este îndrăgostit de mașini? Nu-i nicio problemă! Profită de ofertele pe care le au multe dintre magazine pe sfârșit de an și cumpără-i un gadget auto. Iată câteva sugestii de gadgeturi auto pe care să le faci cadou.

Primul gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini 

Prima noastră recomandare de gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat pasionat de mașini este un GPS auto. Poate ți se va părea ciudată sugestia noastră, în condițiile în care există atâtea aplicații pentru mobil cu rol de GPS, dar un astfel de gadget este mult mai bun. GPS-urile moderne au ecrane mari, astfel încât utilizatorul să nu fie nevoit să se apropie foarte mult de dispozitiv ca să vadă mai bine. De asemenea, GPS-urile de ultimă generație sunt prevăzute cu comandă vocală, pentru ca șoferul să nu fie obligat să utilizeze dispozitivul cu ajutorul mâinilor în timp ce se află la volan. Mai mult, GPS-urile moderne dispun de procesoare și de memorii RAM performante. În plus, ele sunt prevăzute cu interfețe simple, extrem de simplu de folosit chiar și utilizatorii neexperimentați. Prețul unui GPS pornește de la circa 200 de lei, însă poate să depășească și 2.000 de lei. Ca să alegi un GPS auto potrivit pentru destinatarul cadoului tău, ține cont de atât de preț cât și de dotările gadgetului

Al doilea gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini 

Al doilea gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini nu ar trebui să lipsească de pe niciun autovehicul. Despre ce este vorba? Despre senzorii de parcare. Senzorii de parcare sunt foarte utili dacă persoana căreia vrei să-i faci un cadou, pe sfârșit de an, obișnuiește să conducă într-unul dintre marile orașe din țară, în care traficul este aglomerat și locurile de parcare sunt limitate. Indiferent cât de experimentat este șoferul destinatarul cadoului tău, suntem convinși că va aprecia un asemenea dar. Pentru achiziția unor senzori de parcare ai la îndemână două variante. Prima este să iei unele aftermarket, adică fabricate de diverse firme care nu furnizează componente și piese de schimb folosite de către producătorii de automobile în dotarea originală a acestora. Senzorii de parcare aftermarket sunt mai ieftini decât senzorii  de parcare„de firmă'. Iar calitatea senzorilor de parcare aftermarket este proporțională cu suma plătită pe ei. Dacă dorești să faci un cadou de care destinatarul său se se bucure cu adevărat, și pentru mult timp, cumpără-i niște senzori de parcare originali, care să funcționeze impecabil. Un sistem de senzori de parcare de calitate îți va scoate din buzunar peste 500 de lei.

Al treilea gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini 

Un bărbat care adoră să conducă și, totodată, să aibă grijă de mașina sa, va aprecia dacă o să-i cumperi un aspirator auto. Înainte să achiziționezi un aspirator de mașină ar fi bine să ții cont de mai multe aspecte:

– tipul aspiratorului (cu fir, fără fir, cu spălare, fără spălare);

– puterea de aspirare (orice aspirator are o putere totală și o putere de aspirare; cea căreia este obligatoriu să-i acorzi atenție este puterea de aspirare);

– greutatea aspiratorului;

– prețul de achiziție;

– companie producătoare.

Cu cât iei în calcul cât mai multe detalii cu atât șansele să cumperi un aspirator bun sunt mai mari.

Al patrulea gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini 

Un alt gadget auto excelent de oferit drept cadou, pe final de an, este o cameră video. Camera auto îl va proteja pe conducătorul mașinii, în cazul unui accident sau a unui incident în trafic. De asemenea, o cameră auto este foarte utilă pentru orice șofer care își dorește să-și păstreze „pe film' amintirile minunate din călătoriile făcute cu mașina. Dacă vrei o cameră auto de calitate, o să găsești mai multe modele pe in magazinul online Altex , în secțiunea „Camere auto'.

Al cincilea gadget auto pe care poți să i-l dăruiești unui bărbat îndrăgostit de mașini 

Ultimul gadget de pe lista noastră cu recomandări este un suport pentru telefonul mobil. Suportul ideal trebuie să nu lase telefonul să alunece sau să cadă în timpul condusului și, totodată, să fie ușor de manevrat. De asemenea, un suport pentru telefon ideal este prevăzut cu un încărcător pentru bateria smartphone-ului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial