(P) Ce ar trebui să ştii înainte să cumperi o jachetă de iarnă?

(P) Ce ar trebui să ştii înainte să cumperi o jachetă de iarnă?

Geacă de iarnă nu este o piesă oarecare, este un articol de îmbrăcăminte de care depinde starea te de bine, care influențează direct activitățile pe le vei realiza în timpul anotimpului rece.

Alegerea acesteia este o sarcină importantă, căreia trebuie să îi acorzi toată atenția. Pentru a-ţi face mai ușoară această căutare, am descoperit  care sunt detaliile pe care trebuie să le analizezi. Tot în rândurile următoare venim şi cu o serie de selecţii propuse de Bolf.ro care asigură starea de confort în timpul iernii.

Unde vei folosi geaca?

Primul şi cel mai important detaliu pe care trebuie să îl analizezi este modul în care vei exploata geaca. O vei folosi pentru serviciu sau pentru activitățile recreative? Mergi mult cu maşina, pe jos  sau foloseşti transportul în comun. Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care trebuie să găseşti răspunsul. Dacă vei folosi geaca pentru serviciu, cu siguranţă trebuie să te orientezi către unul dintre modele cu aspect formal, care pun în valoare ţinutele office. Dacă o achiziţionezi pentru  a te bucura de mișcare, timp liber şi alte activități dinamice, poți lua în calcul achiziționarea de geci cu design casual sau sport. Acestea sunt excepționale pentru că conferă libertate de mișcare şi confort termic ridicat. Cele mai multe dintre gecile de iarnă destinate activităților recreative sunt realizate din materiale speciale ce nu permit pătrunderea vântului şi a umidităţii.

Când foloseşti ca mijloc de transport autoturismul propriu, trebuie să iei în calcul achiziționarea unei geci confortabile, care-ţi asigură libertate de mișcare în timpul şofatului. 

Care sunt tipurile în trend?

Când vorbim de vestimentaţie, cu siguranţă trebuie să luăm în calcul şi trendurile. Care este stilul care ţi se potrivește?  Îndrăgeşti gecile în stil Bomber sau Paka, gecile sport, pilot  sau pe acel tip biker? Oricare este stilul tău, pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Geci-barbati_Geci-de-iarna-12640.html, vei descoperi o varietate mare din care să selectezi. 

Gecile matlasate continuă să fie apreciate de amatorii stilului urban şi în acest an. Şi pe bună dreptate. Sunt geniale, pentru că îţi permit să te simți bine şi să te bucuri de ținute în stilul tău, lejere, nonconformiste, dinamice.

Recomandări Bolf.ro pentru ţinute cu stil

Cu siguranța tipurile selectate sunt dinamice, vibrante şi ai vrea să le ai pe toate. Totuși înainte de a lua decizia finală, descoperă câteva detalii despre gecile pilot, biker şi modele matlasate disponibile.

  • Geacă Pilot Bolf – o piesă cosmopolită care impresionează prin accesorizare rafinată. Gulerul realizat din blană este detaliul care îi conferă personalitate aparte. Buzunarele laterale, cel aflat în partea superioară a pieptului şi cel integrat în zona umărului, sunt generoase şi călduroase. Îţi permit să păstrezi obiectele personale, dar şi să încălzeşti degetele amorţite de ger. Este ideal pentru ţinute urbane casual.
  • Geacă Biker Bolf – nu este doar un articole de îmbrăcăminte, este o piesă cu personalitate. Pune în valoare ţinutele nonconformiste, spart, atent realizate. Este prevăzută cu material izolator care sporeşte starea de bine şi de confort chiar şi când temperaturile cad sub pragul îngheţului. Croiul drept şi elementele accesorizante sunt detalii care dau vibe şi energie. 
  • Geacă matlasată Bolf – este apreciată deopotrivă de tineri şi oameni maturi. NU este doar o piesă cu design impresionant este un articol bine gândit care asigură libertate de mişcare şi confort termic ridicat. Este disponibilă într-o varietate cromatică mare şi asocieri de culori. 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial