(P) Ce accesorii telefoane nu au voie să îți lipsească

În prezent, nu concepem viața fără telefonul mobil, pe care îl folosim pentru a comunica audio sau video cu persoanele pe care le cunoaștem, pentru a naviga pe internet, să facem fotografii, videoclipuri, ne monitorizăm mișcarea fizică și multe alte facilități. De asemenea, nu de puține ori telefonul mobil se dovedește de mare ajutor și pentru a ne duce la bun sfârșit sarcinile de serviciu. De aceea, chiar dacă nu suntem chiar atât de pasionați de tehnologie, cu siguranță folosești măcar două accesorii telefoane, menite să îi îmbunătățească funcțiile deja existente. Iată și care sunt cele mai folosite accesorii pentru telefonul mobil, și despre care se spune că nu au voie să îți lipsească.

Card de memorie

Da, știm că telefoanele mobile au parte de o anumită memorie, prestabilită de către producător, dar uneori pur și simplu nu este de ajuns. În condițiile în care, pentru a plăti mai puțin, cumperi un telefon cu o memorie mai mică, automat vei avea nevoie de un card de memorie, pe care să stochezi fișierele care te intersează.

Acumulatoare externe

Powerbanks, sau acumulatoarele externe, dacă preferi așa, sunt de-a dreptul indispensabile, pentru că îi oferă acestuia o autonomie mult mai mare. Și, în condițiile în care telefonul mobil a devenit nu doar un simplu aparat de comunicat cu alte persoane, bateria acestuia se epuizează rapid. Aici intervin acumulatoarele externe, un accesoriu care nici măcar nu costă mult, dar fără de care nu mai concepi acum telefonul tău mobil.

Popsockets

La prima vedere, par un accesoriu de care te poți lipsi fără să îți faci prea multe mustrări de conștiință. De fapt, avem de a face cu un suport cool pe care îl poți folosi pentru a face fotografii sau videoclipuri mai ușor, să le vizionezi mai ușor, sau când pur și simplu ai nevoie de un sprijin pentru telefonul tău.

Folie de protective

Deja putem spune despre folia de protecție că a trecut de la stadiul de accesoriu pentru telefonul mobil la o normalitate. Ecranul telefonului trebuie protejat de zgârieturi și fisuri, iar această folie de protecție reprezintă cea mai bună soluție. Mai ales când ai la dispoziție folii cu sticlă curbată, sticlă securizată, confecționate din materiale foarte rezistente la impact și acoperite cu un strat oleofobic.

Husă

La fel ca și în cazul foliei de protecție, husa pentru telefoane aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este normal să vrei să îți protejezi telefonul mobil, nu doar pentru că a costat destul de mult, dar și pentru că efectiv nu îți poți permite să pierzi toate datele de pe el dintr-un accident nefericit. Și, din fericire, există o gamă generoasă de huse, din diverse materiale, simple sau cu un design atractiv, rezistente sau nu la apă, iar prețurile nu sunt ceva de speriat. Practic, cu doar câteva zeci de lei ai scăpat rapid de problemă.

Support telefon și încărcător auto

Pentru cei care călătoresc mult, în interes de serviciu și nu numai, este obligatoriu să aibă un suport și încărcător auto. Cu ajutorul suportului ții mai ușor telefonul pe bord, folosindu-l eventual pe post de GPS, pentru a asculta melodiile preferate, sau pentru a discuta cu alte persoane, folosind modul speaker… Cât despre încărcător, se înțelege de la sine unde se dovedește foarte util.

Proiector de buzunar

Atunci când călătorești cu cel mic, drumurile pot fi o adevărată provocare. De aceea, îi poți oferi o seară de distracție pe cinste, folosind un mini proiector de buzunar, cu ajutorul căruia îi poți proiecta pe tavanul sau peretele hotelului desenele animate preferate. De asemenea, poți folosi acest accesoriu pentru telefoane într-o seară cu prietenii, unde veți urmări împreună un film bun sau ceva clipuri cu formația preferată, un concert live, sau o competiție sportivă.

Căști sport wireless

Deja nu mai este nevoie să amintim cât de mult ne plac căștile atunci când alergăm dimineața sau seara, mergem într-o călătorie sau mergi dimineața spre serviciu sau școală/facultate. De-a dreptul perfecte se dovedesc a fi căștile sport wireless, pentru că nu mai ai nevoie de cablul de alimentare.

Trepied de buzunar

Ultimele modele de telefoane mobile sunt de-a dreptul fantastice atunci când vine vorba despre fotografii. Nu de puține ori ai rămas surprins atunci când ai admirat o fotografie reușită și ai aflat că a fost realizată cu un telefon mobil, și nu cu o cameră foto ultra performantă. Și, dacă și tu ai 'microbul' fotografiilor, atunci știi exact despre ce vorbim. Dar, în afară de un telefon mobil cu camere digitale care surprind orice detaliu, ai nevoie și de o claritate a fotografiilor. Aici intervine un trepied portabil de buzunar, care te ajută la un focus mai bun, ceea ce înseamnă și fotografii perfect de clare, fără acel efect de 'tremurat'.

Selfie stick

Iubești vacanțele, și adori să faci fotografii din care să surprinzi cât mai mult din frumusețea peisajelor, dar în același timp vrei să te păstrezi și pe tine în cadru? Atunci ai nevoie de un selfie stick, un accesoriu simplu, pe care îl poți cumpăra chiar și din preajma locurilor turistice pe care le vizitezi.

Există numeroase accesorii pentru telefoanele mobile, iar tu ești liber să le alegi pe cele care ți se par utile în cazul tău. Recomandarea specialiștilor este să nu renunți însă niciodată la bateria externă, la folia protectoare și husa de protecție. În rest, totul se rezumă la tine și la preferințele tale!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial