(P) Cât costă un implant dentar în 2020 și cum se calculează întreaga sumă?

(P) Cât costă un implant dentar în 2020 și cum se calculează întreaga sumă?

2020, un an greu încercat, a făcut din români oameni mai atenți la banii pe care îi folosesc, în special la modul în care îi folosesc. Din frică de ceea ce poate urma, iată că aceștia sunt mai strângători și se gândesc de mai multe ori înainte atunci când vor să facă o investiție.

Totuși, există o listă de servicii și nevoi personale care nu pot fi trecute cu vederea, fie că vorbim de perioada pandemiei sau oricare alta. Printre cele mai importante se numără serviciile medicale. Investigațiile medicale periodice nu trebuie neglijate, iar aici ne referim și la cele dentare. Oare s-a schimbat sau nu prețul unui implant detar în 2020?

Ca de fiecare dată: prețul implantului este direct proporțional cu calitatea serviciilor

Cel puțin în ceea ce privește medicina dentară, prețul unui serviciu este pe măsura calității pe care personalul o oferă. În plus, un serviciu cu mult mai ieftin față de ceea ce piața oferă ridică și anumite semne de întrebare.

La capitolul servicii ireproșabile, realizate cu rigurozitate și profesionalism, echipa de specialiști din cadrul clinicii stomatologice Dental Premier iese în evidență. Vorbim de o clinică ce îndeplinește standarde internaționale, deținând Certificatul De Excelență Dentsply Sirona – lider mondial în tehnologie dentară!

Experții în implantologie dentară și chirurgie dento-alveolară dețin și Certificatul de Excelență Fast & Fixed by Bredent, fiind specialiști în restaurări dentare prin sistemul Dinți într-o zi – implanturi + lucrare fixă în 24 h!

Peste 19200 de implanturi dentare au fost un adevărat succes la clinica Dental Premier!

Feedback-ul primit din partea clienților este și el o dovada a încrederii. Iată că, la Dental Premier mii pacienți optează anual pentru implantul dentar ce s-a dovenit a fi un adevărat succes. Numărul reabilitărilor totale este de peste 2500, fiind vorba de reabilitări la nivelul mandibulei și al maxilarului.

Cum se calculează prețul unui implant dentar?

Când vine vorba de cost implant dentar, după cum s-a enunțat și anterior, mulți dintre români sunt tentați să aleagă ce este mai ieftin. Greșesc de fiecare dată aici. Ceea ce este ieftin ascunde de multe ori niște probleme în spate.

Așadar, la clinica Dental Premier costul unui implant dentar este calculat după formula de calcul: costul implantului propriu-zis + prețul bontului protetic + prețul coroanei dentare. Bineînțeles, aici se adaugă și costurile suplimentare ce țin de starea de sănătate a oaselor maxilare, de investigații radiologice, analize sau alte intervenții absolut necesare înainte de începerea tratamentului.

Nu trebuie uitat că la baza unui implant dentar înalt calitativ stau ani îndelungați de cercetări și studii științifice. Fără acestea, implanturile dentare nu ar mai fi atât de trainice, rezistente și probabil nici nu s-ar comporta ca dinții adevărați. De aceea prețul serviciilor premium de medicină dentară, precum cele de la Dental Premier, reflectă acest aspect, menţinand totuşi un cost rezonabil pentru pacienţi.

Totodată, de multe ori se întâmplă ca implanturile din zona dinților din față să fie mai scumpe. Motivul  în acest sens sunt elemente care trebuie personalizate în funcție de situația în cauză.

În cadrul site-ului oficial al clinicii stomatologice Dental Premier regăsesc cei interesați întreaga listă cu prețurile aferente serviciilor. În plus, anumite lucrări dispun și de reduceri consistente de preţ. Mai multe detalii pe dentalpremier.ro.

Prețurile cresc odată cu calitatea pentru că implanturile dentare sunt o necesitate!

A fost de mult timp depășită etapa în care pentru mulți implanturile dentare însemnau mai degrabă un moft și nu o necesitate. Până la urmă chiar așa este. Atunci când dinții cad din diferite motive, problemele încep să curgă în șir.

La capitolul avantaje multiple, ce nu trebuie trecute cu vederea, amintim de înlocuirea totală a rădăcinii lipsă, îmbunătățirea imediată a aspectului estetic, stoparea atrofierii osului, prevenția retracției gingivale, dar și posibilitatea de a opta pe viitor pentru proteze dentare fixe pe implanturi.

În plus, impantul dentar arată și se comportă exact ca un dinte natural. Prin intermediul său se evită și șlefuirea dinților sănătoși, masticația își desfășoară activitatea normal, deci posibilitatea de apariție a gastritei este diminuată. Și problemele de fonație sunt înlăturate odată cu implementarea implantului dentar.

Mai multe detalii cu privire la implantul dentar, etapele acestuia, cât rezistă, dar și cât costă regăsesc cei interesați în cadrul site-ul oficial dentalpremier.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial