Cărți care să nu-ți lipsească de pe lista de lectură de anul acesta

Una dintre marile tale dorințe pentru anul ce tocmai ce a început este aceea de a citi mai mult? Dacă și tu ți-ai propus să nu lași să treacă o zi fără a citi cel puțin 30 de minute, ei bine, dezideratul tău este unul ușor de pus în practică! Alege din cele trei categorii recomandate de noi cărțile care te atrag și spor la lectură! 

Dezvoltarea personală pe primul plan

Dacă vrei o schimbare în viața ta, cărțile din categoria dezvoltare personală pot fi de un real folos. Acestea îți vor deschide noi orizonturi și-ți vor da teme de gândire introspectivă cu privire la ceea ce-ți dorești tu să pui în ordine, fie că este vorba despre sentimente, ambiții sau relații personale. 

De exemplu, poți învăța arta de trăi zen chiar de la renumitul călugăr budist Shunmyo Masuno. Acesta îți prezintă o serie de sfaturi extrase din înțelepciunea sa prin intermediul unor lecții clare, practice, ușor de aplicat – câte una pe zi, vreme de 100 de zile. Cumpără această carte de excepție din colecția Libertatea, aplică recomandările celebrului călugăr budist și bucură-te de o viață lipsită de stresul cotidian. 

Poți alege și alte cărți de dezvoltare personală din colecția Libertatea! De exemplu 'Poate ar fi bine să discuți cu cineva', de Lori Gottlieb, o carte adaptată pentru un serial TV la ABC, cu Eva Longoria în rolul principal, te va ajuta să analizezi mai ușor adevărurile și minciunile pe care ni le spunem nouă, dar și celor din jur, în timp ce oscilăm între iubire și dorință, sens și mortalitate, vină și iertare, teamă și curaj, speranță și schimbare.

Iar dacă șantajul emoțional face parte din viața ta, află cum îl poți controla citind această carte specială din colecția Libertatea, 'Șantajul sentimental. Când oamenii din viața ta folosesc frica, obligația și sentimentul de vină', scrisă de dr. Susan Forward.

Savurează un strop de romantism 

Cărțile de dragoste se numără printre preferatele tale? Atunci delectează-te cu iubirile de poveste din colecția Libertatea și lasă-te purtată în lumea lor plină de romantism. 'Mireasă pentru un crai', de Julia London, 'Nunta unui scoțian', de Vanessa Kelly, 'O pasiune de-o noapte', de Valerie Bowman și 'Totul e permis în dragoste', de Kerrigan Byne, toate așteaptă să le descoperi poveștile fascinante. Cu numai 14.99 lei bucata poți avea parte de adevărate clipe de relaxare și visare. În plus, la oricare 4 produse comandate, ai transportul gratuit!

Tot la capitolul romantism se încadrează și colecția Blue Moon de la Libertatea. Trăiește dragostea alături de personajele fascinante din cărțile celebrelor autoare, Kristin Hannah și Lucinda Riley.

'Grădina cu lavandă', de Lucinda Riley este o poveste despre secrete de familie, spionaj pe timp de război și modul în care se pierde și se câștigă loialitatea, o carte perfectă pentru cei care apreciază ficțiunea istorică.

Pentru cultura ta generală și pentru puțină adrenalină

Iar dacă istoria, suspansul și aventura sunt pe placul tău, cumpără și citește cărțile din colecția Buzz Books de la Libertatea! 

'Nebuni și muritori', de Bernard Cornwell este un roman istoric plin de intrigi, scandaluri și rivalități din lumea Londrei elisabetane. 

Spioni, crime și una dintre cele mai mari conspirații din epoca noastră – toate așteaptă să le descoperi citind fascinantul thriller: 'Nume de cod: Kingfisher'. Este o carte care te va captiva încă de la primele rânduri!

Nu uita!

La oricare 4 produse comandate de pe colecții Libertatea, beneficiezi de transport gratuit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial