(P) Care este cea mai avantajoasă ofertă de containere IBC de pe piță?

(P) Care este cea mai avantajoasă ofertă de containere IBC de pe piță?

Având în vedere exigențele logistice din ce în ce mai ridicate, sunt multe domenii de activitate în care este nevoie de soluții cât mai bune și cât mai rezistente în timp. Caracteristicile  acestora trebuie să se plieze perfect pe specificul produselor și pe necesitatea de conservare a proprietăților lor la colectare, transport și depozitate. Tocmai de aceea oferta de container ibc de la Schoeller Allibert este cea mai adecvată și mai avantajoasă ofertă de acest tip.

Sistemul IBC Combo este cel mai avantajos și mai igienic produs de pe piață. Cu un raport mare de pliere, foarte rezistent și cu un volum de până la 1000 de litri, containerul Combo este perfect pentru depozitarea și transportul în siguranță și în condiții de maximă igienă a produselor alimentare în stare lichidă. Printre aceste produse amintim: sucurile, concentratele de fructe, marmeladele, cremele etc. .Cele mai importante produse din această categorie sunt: Combo Fructus de 1060, 1136, 1192 L, Combo Excelsior, Combo Life With Lid și Combo Life Skid.

Care sunt principalele caracteristici ale containerelor IBC oferite de companie?

În această gamă intră o serie de containere pliabile, extrem de performante pentru păstrarea și transportul în siguranță a produselor lichide. Datorită proprietăților speciale și adecvate acestui tip de conținut și rezistenței deosebite, achiziționarea lor poate aduce economii substanțiale de costruri. 

Conceptul ce stă la baza realizării acestor produse este rezultatul unui proiect de dezvoltare realizat în colaborare cu cele mai importante companii internaționalte de alimente și băuturi care se ocupă de producerea și de transportul de mari volume de produse lichide. Conceptul se bazează pe containere mari pliabile cu saci flexibili. Acest gen de soluție reprezintă o alternativă foarte apreciată și rentabilă  în comparație cu sistemele clasice oferite de containerele din oțel.

Printe cele mai importante avantaje oferite de aceste produse menționăm:

 • sunt produse foarte rezistente și reciclabile
 • sunt ușor de transportat atât în varianta umplute, cât și în cea goale
 • asigură eficiența costurilor și siguranța produselor
 • sunt o alternativă foarte aperciată pentru alte variante de produse cu acceași destinație
 • sunt ușor de umplut și de întreținut
 • sunt simplu de manevrat, de urcat sau de transportat
 • sunt cele mai eficiente soluții pentru transportarea produselor lichide vrac
 • căptușeala sacului folosit este de unică folocință
 • sunt cele mai utilizate produse din întreaga lume pentru transportul  de pastă de tomate, iaurt și apă potabilă de urgență.

Toate aceste caracteristici le recomandă spre a fi alese și folosite cu încredere de către toți producătorii care au nevoie de cele mai bune soluții logistice pentru produsele lor vrac.

Iată care sunt cele mai importante beneficii aduse de aceste containerele IBC:

 • Sunt returnabile, reutilizabile și reciclabile, ceea ce le face să fie produse foarte avantajoase din punct de vedere a gestionării costurilor și rentabilității finaciare.
 • Oferă costuri reduse de călătorie prin design-ul compact și prin maximizarea spațiului în toate variantele de transport și depozitare. Volumul containerelor se reduce de 2,5 ori în forma pliată la călătoria înapoi, ceea ce înseamnă economii substanțiale cu cheltuielile de transport.
 • Pot fi manevrate ușor, pregătirea containerului fiind un proces simplu și ușor de realizat, ce poate fi efectuat de o singură persoană, fără utilizarea de instrumente.
 • Oferă o mai bună protecție produselor transportate. Sistemul de umplere închis al containerului creează un sistem sigilat pentru produsele lichide, care nu se oxidează sau strică în timpul transportului.
 • Asigură condiții de stocare și stivuire sigure, containerele putând fi stocate pentru perioade lungi de timp în aer liber și în camerele frigorifice. Ele sunt puternice și stabile și pot fi stivuite la înălțime. 

De ce să alegeți soluțiile logistice furnizate de Schoeller Allibert?

Aceste produse adaptate, rezistente și eficiente sunt cheia succesului pentru diversele industrii pe care le deservesc. Ele garntează cele mai bune condiții în vânzarea și în câștigarea unei cote de piață cât mai însemnate. Datorită îmbunătățirilor permanente și calităților excepționale, orice companie care alege să folosească aceste produse adugă mai multă valoare brandului propriu și își asigură mai multe oportunități de marketing.

Compania este extrem de conștientă de importanta inovației și caută să vină mereu cu  produse care să devină standarde în industriile cărora le sunt destinate. Multe dintre modificările și îmbunătățirile semnificative din domeniul containerelor  IBC pentru industria alimentară avându-și originea la această companie. 

Soluțiile furnizate de această mare companie se adresează tuturor clienților din domeniul agricol, industrial și alimentar, al producătorilor din industria auto, retail și pooling. În sprijinul tuturor  Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă variată de navete și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate, respectiv containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți sau pentru manipularea lichidelor, ambalaje diverse, navete pentru băuturi sau dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase. Toate aceste produse de plastic sunt de cea mai înaltă calitate și sunt cele mai apreciate.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun producător de containere returnabile pliabile IBC accesati site-ul Schoellerallibert.com și nu ezitați să solicitați ajutorul reprezentanților companiei pentru a vă bucura de cele mai eficiente și durabile soluții logistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial