(P) Brandul american TERANI COUTURE s-a lansat oficial la București

Raluca Fabiola Burducea, reprezentantul MERCI BRIDE – retailer autorizat Terani Couture în România – a lansat oficial acest brand la București în data de 18 iunie 2015, în cadrul evenimentului de deschidere a Daimon Ballroom & Events, una dintre cele mai noi locații din Capitală, adecvate atât pentru evenimente media, corporate, fashion cât și pentru evenimente private.

8

Brandul Terani Couture a fost lansat în anul 1990, la New York. De atunci și până acum el a continuat să crească și să fie prezentat cu regularitate la defilările Fashion Week din Milano, L.A. sau New York.

MERCI BRIDE își deschide porțile pentru prima dată în primăvara anului 2015. De ce s-a oprit la acest brand? Pentru că rochiile sale fabuloase, preferate de celebrități de la Hollywood precum Beyonce, Jennifer Aniston, Kate Backinsale sau Sarah Jessica Parker, pot transforma orice eveniment într-unul de neuitat. Apoi pentru că materialele folosite sunt unele de calitate, iar broderiile cu pietre, paiete și mărgele te fac să te simți la rându-ți o starletă de cinema ce pășește pe covorul roșu de la Oscar sau Grammys. Dar partea bună de abia acum vine! Prețurile pentru o rochie de seară Terani Couture pornesc de la 1.000 de lei, iar o ținută de cocktail poate fi achiziționată și la 500 de lei. Dacă nu doriți să cumpărați, ci doar să închiriați una din rochiile aflate în showroom-ul MERCI BRIDE, o puteți face la prețuri ce pornesc de la 250 de lei!

Ca unic retailer autorizat din București, Raluca propune clientelor sale, într-un concept de tip private boutique, rochii pentru evenimente variate, modele fiind expuse în showroom-ul din zona Matei Basarab. Rochiile pot fi probate doar dacă ați făcut o programare înainte la adresa de email merci.bride@yahoo.com sau la telefon 0726.428.082. O vizită la showroom-ul MERCI BRIDE poate fi și o ocazie de a petrece timp, într-o manieră diferită, cu prietenele, Raluca întâmpinându-și grupurile de cliente cu șampanie și creând o ambianță precum cea din culisele show-urilor de modă. De asemenea, mai multe creații de lux Terani Couture se pot găsi pe site-ul oficial www.teranicouture.com, iar dacă vă place un model anume, dar el nu este disponibil la MERCI BRIDE, nu trebuie să așteptați prea mult pentru a vă fi livrat. În circa două săptămâni de la plasarea comenzii, rochia poate fi ridicată și purtată la marele eveniment.

La acest eveniment de lansare mult asteptat și în România, care s-a bucurat de un real succes, i-au fost alături și partenerii: Daimon Event, Agenția de Publicitate Rotex Consulting, Casa de Producție Something New Media (photo/video) – Alex Vlase și Ciprian Manea, LensMedia – Radu Rusu, Florin Ghiță – Photo, Bioderma, Vallena Make-up Profesional, Cerasala Călin – Models-Hostess.

Lansarea colecției Terani Couture în România a impresionat publicul prezent la acest eveniment prin colecțiile sale de lux ce sunt renumite pentru cusăturile și broderiile manuale și se adresează oricărei femei ce își dorește să strălucească la fel ca o divă și care preferă un aer sofisticat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda