(P) Bijuterii cu rubin, cele mai elegante accesorii ale tuturor timpurilor

(P) Bijuterii cu rubin, cele mai elegante accesorii ale tuturor timpurilor

Rubinul este una dintre cele patru mari pietre prețioase, alături de diamant, smarald și safir. Această piatră elegantă emană pasiune, veselie și bucurie de fiecare dată când este purtată. Pe vremuri, rubinul era considerat cea mai valoroasă piatră prețioasă, depășind în valoare chiar diamantul, așa că nu e de mirare că bijuteriile cu rubin sunt văzute drept cele mai elegante accesorii ale tuturor timpurilor.

Azi îți prezentăm câteva piese iconice din colecția Accent: bijuterii cu rubine atemporale, pentru o apariție desăvârșită!

  • Pasiune, iubire și protecție – totul într-o bijuterie cu rubin

Rubinul, numit și „regina gemelor' sau „piatra regilor', s-a remarcat din cele mai vechi timpuri fiind asociat adesea cu pasiunea și iubirea. Un inel de logodnă cu rubin reprezintă un simbol al dragostei pline de foc nestins. Chiar dacă astăzi diamantul este o alegere mai populară pentru o bijuterie a dragostei, capacitatea unui rubin de a proteja dragostea și pasiunea nu trebuie niciodată subestimată.

Trebuie să știi că această piatră nu este doar un apărător al iubirii, ci și un talisman al protecției. Se crede că aduce fericire și speranță în suflete și că te protejează de emoțiile negative, amplifică spiritualitatea și oferă vitalitate și pozitivitate.

Rubinul deține și virtuți de vindecare, considerându-se că aduce echilibru inimii și că te ține departe de conflicte. Protector al glandei pineale, rubinul atrage visele frumoase, bunăstarea, sănătatea și prosperitatea. Având atâtea beneficii și simbolizând emoții atât de puternice, rubinul este căutat și purtat atât de femei cât și de bărbați. Iată câteva recomandări pentru tine!

O brățară pe care noi o considerăm perfectă pentru timpurile moderne este brățara cu rubine placată cu aur roz (cod DB1277). Este un accesoriu definit de eleganță, care te va completa fără probleme.

Inelele cu rubin sunt cele mai căutate! Simbolizează dragostea și sunt un cadou excelent pentru acea persoană dragă din viața ta, fie ea mama, sora, iubita sau chiar prietena cea mai bună. Inelul din argint cu rubin, placat cu aur alb (DI7236) de 14 karate este atipic prin prisma modelului său și credem că va fi ideal pentru acele femei pline de creativitate și optimism.

Pentru acele dintre voi care iubiți accesoriile clasice, romantice, există inelul din argint cu rubin și topaz alb (cod DI7259). Este într-adevăr o bijuterie prețioasă pe care o vei purta cu drag! Modelul clasic face ca acest inel să poată fi purtat în orice împrejurare.

O combinație inedită, atunci când vine vorba de bijuteriile elegante și romantice, este aurul roz cu rubine. Dacă ești o fire romantică, o astfel de bijuterie ți se va potrivi mănușă. Noi îți recomandăm inelul din argint cu rubin placat cu aur roz! (cod DI7212)

Chiar dacă rubinul este o piatră prețioasă, asta nu înseamnă că trebuie să o porți doar la ocazii speciale. Cel mai ușor mod de a purta bijuterii zi de zi este prin ajutorul perechilor de cercei. Fie ei mici, mari sau lungi nu au cum să treacă neobservați și îți vor oferi un plus de eleganță.

Piatra de rubin sub formă de pară este una dintre cele mai des întâlnite, în rândul bijuteriilor. Această formă delicată, oferă aproape un aer regal bijuteriilor, mai ales cerceilor. Un astfel de exemplu este perechea de cerceii din argint cu rubin (cod DC3201), placați cu aur alb de 14 karate. Te sfătuim să îi porți în acele zile când vrei să surprinzi!

Pentru acele dintre voi care iubiți stilul casual sau sunteti adeptele unor apariții simple, dar de bun gust, cerceii sub formă de bob sunt alegerea potrivită.

Puține pietre prețioase îți vor oferi eleganța și totodată aerul romantic al rubinului. Alege bijuterii care să te reprezinte și nu ezita să le porți în fiecare zi!  La Accent vei găsi de fiecare dată bijuterii calitative cu pietre prețioase și semiprețioase, naturale. Pentru orice ținută există o bijuterie, iar pentru orice bijuterie există un moment prețios! – Accent

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial