(P) Beneficiile utilizării vopselei de păr Wella Professionals

Vrei îți schimbi înfățișarea și nu ai găsit încă metoda cea mai rapidă și simplă? Ei bine, îți poți vopsi părul și vei considera ești altă persoană. Dacă te decizi faci o astfel de schimbare, asigură-te mai întâi ceea ce ai ales este în concordanță cu tenul și culoarea ochilor, pentru a avea garanția unui rezultat de excepție. Și alege o vopsea de par de calitate, profesională, pentru a evita surprizele mai puțin plăcute.

Brandul de cosmetice Wella Professionals pune pe piață o gamă largă de vopsea de par. Fie ea, vopsea de par profesională, fără amoniac sau vopsea organicăai de unde alege! Aceste produse te vor ajută te simți mai încrezătoare, zâmbești mai des și mai ales ai un par fabulos, cu un aspect sănătos, strălucitor și fără vârfuri despicate.

Pentru ca nuanța vopselei tale să țină cât mai mult, este recomandat să folosești un șampon fără sulfați, dar și balsam și/sau mască special create pentru părul vopsit. Nu îți neglija părul și nu te zgârci când vine vorba de a îngriji corespunzător părul vospit, căci acesta este cu mult mai sensibil decât un păr natural, care n-a fost supus la tratamente chimice, nu a fost decolorat, nu a făcut cunoștință cu oxidantii ori pigmenții din vopsea.

În plus, evită pe cât posibil folosirea instrumentelor de styling, iar dacă nu poți face asta, asigură-te că utilizezi un produs pentru protecție termică. Părul vopsit este mai predispus la uscare și degradare față de un par normal, iar cele care au primele de suferit sunt vârfurile, astfel că uscarea cu feohnul ori peria rotativă, indreptatul părului cu placă sau realizarea de bucle, indiferent că apelând la ajutorul ondulătorului sau la placă de par tind să fragilizeze și mai mult părul.

Vopseaua de par Wella este printre cele mai căutate produse din această categorie, datorită prețului accesibil, dar și datorită faptului că are o rezistență îndelungată. 

Brandul Wella are o multitudine de tipuri de vopsea, în cele mai diverse nuanțe. Dacă ești vopsită blond, folosește cel puțin o dată pe săptămâna un șampon cu argint, iar dacă după o perioada blondul tău bate în nuanțe verzui, folosește un șampon și un balsam roz. Nu un șampon colorant, ci un șampon normal, dar roz, întrucât rozul neutralizează verdele. Pe lângă aceasta, dacă vrei ca părul tău să capete o nuanță de blond metalic, platinat, există in comerț șampoane, balsamuri și măști speciale care te vor ajută să obții rezultatul dorit.

Pe de altă parte, pentru femeile cu părul brunet, Wella Professionals are foarte multe produse care satisfac nevoile acestui tip de par. Părul ce are o nuanță închisă este cel de care vei reuși cu greu să scapi, odată ce ai decis că vrei să mergi pe această cale. În cazul în care nu ești hotărâtă că vrei să fii brunetă și că ești pregătită să îți asumi acest lucru, mai gândește-te de câteva ori și pune în balanță toate avantajele și dezavantajele acestei nuanțe. 

Intră cu încredere pe Esteto.ro și alege vopseaua Wella Professionals ce îți inspiră încredere!  Vei găsi acolo o gamă variată de produse!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial