(P) Beneficiile cunoasterii unei limbi straine

Invatarea unei limbi noi este intotdeauna o idee excelenta, pentru ca iti ofera beneficii incredibile. Una dintre cele mai utile limbi pe care le poti invata, este engleza. 1,5 miliarde de oameni vorbesc limba engleza in intreaga lume, si este cea mai folosita limba in industriile majore. Avantajele invatarii limbii engleze sunt imense si vaste.

Limba engleza iti antreneaza mintea


Invatarea oricarei limbi iti mentine mintea activa. Creierul isi schimba activitatea electrica si dimensiunea cand inveti o limba noua. Exista avantaje pentru invatarea unei limbi noi, indiferent de varsta la care incepi. Daca nu ai invatat limba engleza in scoala, poti alege oricand sa faci meditatii engleza, care te vor ajuta sa intelegi si sa inveti mai usor aceasta limba. Engleza este o combinatie de mai multe origini precum germana, latina si franceza. Vorbitorii acestor limbi native vor avea unele avantaje atunci cand invata. Este destul de dificil sa inveti pronuntia corecta a cuvintelor, dar cu ajutorul unui profesor cu experienta sau a unor cursuri engleza, vei stapani in cel mai scurt timp aceasta limba interesanta si extrem de utila. Asadar, daca doresti sa ai o minte activa, invatarea limbii engleze este o alegere excelenta.

Poti avea venituri mai mari

Intreaga lume nu are o limba globala, dar engleza este optiunea implicita pentru nenumarate forme de comunicare de pe glob. Acesta este motivul pentru care limba engleza iti imbunatateste semnificativ potentialul de angajare. Nu numai ca arata atractiv in CV-ul tau, dar s-a si dovedit prin statistici ca limba engleza, chiar si la nivel mediu, iti creste potentialul de angajare. Asadar, un alt beneficiu al cunoasterii limbii engleze este ca iti poate asigura un loc de munca mai bun.

Poti avea vacante mai placute

Daca te gandesti ca limba engleza iti este utila doar atunci cand vizitezi S.U.A., Marea Britanie si Canada, avem o veste grozava: Exista peste 50 de tari vorbitoare de limba engleza in intreaga lume. In multe orase, in special in Europa, engleza este a doua limba limba vorbita, in mare parte datorita expatriatilor si turistiilor care constituie o parte semnificativa a comunitatii. Daca stii limba engleza, poti cere informatii, poti afla lucruri interesante despre cultura locala, si te poti bucura in totalitate de vacanta, indiferent de locurile pe care le vizitezi.

Te ajuta sa fii acceptat de facultati renumite

Ca si in cazul ofertelor de angajare, un alt mare beneficiu al invatarii limbii engleze este oportunitatea educationala. Daca doresti sa ai acces la unele dintre cele mai bune scoli precum Harvard, Stanford, Oxford, Cambridge sau MIT, atunci cunoasterea limbii engleze iti ofera un avantaj incredibil. Daca doresti sa fii luat in considerare, trebuie sa cunosti limba engleza.

Beneficii de expatriere

Daca nu vorbesti limba engleza, ai un dezavantaj semnificativ. In Statele Unite, pentru a deveni cetatean, trebuie sa promovezi un test de limba engleza. Dar, aceasta nu este singura problema.

Daca nu vorbesti limba engleza, iti va fi dificil sa gasesti un loc de munca. In plus, va fi destul de greu sa te descurci in viata de zi cu zi, la magazin, in statia de autobuz si chiar la spital, fara sa intelegi engleza.

https://www.pexels.com/photo/yellow-tassel-159581/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial