(P) Belher dă startul reducerilor de Black Friday. Până la -60% în perioada 15 noiembrie-19 noiembrie 2018

Extensiile de păr au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani. Și vedetele sunt adepte ale acestor trucuri de înfrumusețare când vine vorba de podoaba capilară, promovând stiluri diverse. O adevărată încântare când privești o reprezentantă feminină este să îi admiri părul. Așadar nu este de mirare că o mare parte dintre acestea au mereu dorința părului lung și bogat, ceea ce pot obține cu extensiile de păr.

O dată cu lansarea acestui concept este adevărat că au apărut și tot felul de opțiuni, culori, tipuri de extensii de păr. Nu toate însă au reperele calității, de aceea specialiștii de la Belher țin să precizeze că pentru un aspect natural sunt necesare extensii din par natural. Este de altfel ceea ce se regăsește în cadrul magazinelor lor, atât fizice cât și cel online.

Părul Remy, primul reper pentru alegerea extensiilor de păr

Extensiile de păr pot avea diverse lungimi, culori, volum, precum și tip de fibră, de păr. Este de preferat însă ca alegerea doritoarelor să vizeze extensiile din păr natural, remy. După cum explică specialiștii în domeniu și în cadrul paginii lor www.belher.ro, părul Remy reprezintă calitatea superioară. Această titulatură se datorează părului virgin, uman, de la un singur donator. Firele de păr au aceeași direcție, prezintă strălucire, acel luciu natural și au cuticule intacte.

După ce s-au asigurat că aleg calitatea de la bază, privind tipul de păr, urmează alegerea privind tipul de extensie. Din varietatea cu care își încântă publicul, Belher propune extensii de păr menite să satisfacă preferințele fiecărei reprezentante feminine.

Tipuri de extensii de păr de la Belher

Cu siguranță că ai admirat vedetele, le-ai remarcat părul bogat și te-ai văzut în aceeași postură. Schimbările atât de versatile și spectaculoase îți permit să te joci cu diverse stiluri, descoperind ce îți place. Din fericire, Belher prin opțiunile sale de extensii de păr îți permite să experimentezi.

Pentru cele care doresc schimbări de look de moment, nicidecum cele care le fac dependențe de ședințe la salon pentru aplicarea extensiilor, sunt recomandate cele de tip clip on, ce se atașează simplu și rapid. De asemenea, coada de păr este la fel de simplistă la aplicare, însă efectul este totuși atât de sofisticat.

Pentru cele care își doresc ca extensiile de păr să fie folosite de lungă durată sunt recomandate cele aplicate de mâna expertului, cele cusute, tape on, cele cu aplicare cu nano ring sau micro ring sau de ce nu cele cu aplicare la cald cum sunt cele cu cheratină. În funcție de preferințe, de timpul de folosire, se vor alege și extensiile de păr potrivite nevoilor – acestea necesită reaplicare la un interval de timp ce depinde de ritmul de creștere al firului de păr natural.

Pentru un aspect deosebit, Belher propune o educare a publicului. Aceștia sunt disponibili spre a consilia, pentru o alegere nu doar privind tonul de culoare, ci și tipul de extensii de păr.

Orice produs achiziționat vine la pachet cu certificatul ce atestă calitatea, un motiv în plus de a fi convinsă că ai ajuns în locul potrivit. În plus, tehnicienii lor sunt experimentați, pot realiza aplicarea oricăror tipuri de extensii, serviciile fiind ireproșabile. Asta pentru ca de la alegere până la aplicare aspectul final să fie unul uimitor, impecabil, așa cum de altfel era și dorința.

Oferta extensiilor de păr

În perioada 15.11 – 19.11 Belher își propune să pornească startul reducerilor. În cadrul magazinului online reducerile sunt până la 60%. Această reducere se aplică la mare parte din produsele lor, de la extensii de păr natural, cât și la cele din fibră sintetică, peruci de asemenea. Iată și ocazia perfectă pentru cele care visează să își schimbe look-ul, să încerce extensiile de păr.

O astfel de ofertă se completează și cu alte promoții de marca Belher. Fie că este vorba de reducerea aplicată la comenzile achitate cu cardul, fie că este vorba de transport gratuit la comenzi de minim 500 de lei, în cadrul paginii lor cele interesate se vor delecta cu opțiunile avantajoase pentru achizițiile mult dorite.

Nu rata ocazia să încerci pentru prima dată extensiile de păr și să te bucuri de un altfel de look. Dacă ai bifat deja prima experiență atunci cu atât mai mult știi care îți sunt avantajele, astfel că poți încerca și alte tipuri de extensii de păr sau alte culori. Pentru că frumusețea ta poate ieși în evidență și blondă fiind, roșcată, cu păr lung sau scurt. Bazează-te pe Belher pentru o schimbare de look prielnică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial