(P) Avon pune satul Valea Părului din Buzău pe harta frumuseții. Peste 400 de femei din sat au fost răsfățate cu coafuri gratuite, ședințe foto profesioniste și cadouri

Avon Valea ParuluiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Se zice că frumusețea e o stare de spirit și că nu ține de machiaj, de coafură sau de stil vestimentar. Că ea există în orice femeie indiferent de vârstă, și că femeile care au grijă de aceste aspecte nu devin mai frumoase decât celelalte, ci doar își pun în valoare frumusețea deja existentă. Așa că Avon și-a propus să învețe femeile, mai cu seamă pe cele din mediul rural, care rar își fac timp să calce pragul saloanelor de înfrumusețare, să-și pună în valoare frumusețea.

Potrivit datelor Institutul Național de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural, iar Avon crede cu tărie că și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor.

În acest scop, într-o zi călduroasă de septembrie, reprezentanții Avon însoțiți de o armată de stiliști s-au deplasat în satul Valea Părului din județul Buzău. Timp de 12 ore, prin curtea Căminului Cultural din sat s-au perindat peste 400 de fetițe, adolescente, femei adulte sau trecute de prima tinerețe. Acestea au beneficiat de coafuri mai simple sau mai sofisticate, după cum le-a fost dorința, de împletituri originale, dar și de sfaturi de îngrijire a părului.

În studioul foto profesionist amenajat de Avon, doamnele și domnișoarele coafate au avut prilejul să-și celebreze frumusețea. Iar bucuria de pe fețele lor a fost mai mult decât evidentă. Pentru că, da, unul dintre scopurile Avon a fost acela de a aduce bucuria pe chipurile și în sufletele femeilor din Valea Părului. Și pentru că această bucurie nu trebuia să țină doar o zi, doamnele prezente în curtea Căminului Cultural au plecat acasă cu peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques și cu sacul plin cu informații despre îngrijirea părului.

În plus, Avon a oferit o transformare completă pentru 11 femei din sat, pe care le-a numit ambasadoare, și care au fost răsfățate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și o ședință foto profesionistă. Te invităm să faci cunoștință cu ele în expoziția foto digitală care le este dedicată. Vezi pozele în galeria foto de mai sus!

Antonia, ambasadoarea produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by Avon, a fost așteptată cu mare drag și nerăbdare în Valea Părului, mai cu seamă de fetițele care i-au ieșit în întâmpinare chiar la scara autocarului. Îndrăgita artistă a reușit ca, printre sute de poze și autografe solicitate de admiratoare, să împărtășească cu cei prezenți și secretele frumuseții părului ei.

 

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete