(P) Apeleaza la o casa de avocatura New Law pentru a beneficia de solutii moderne si flexibile

Societatea evolueaza in fiecare zi, asa ca in domeniul juridic a aparut un nou concept care este orientat exclusiv catre nevoile clientilor: New Law. Utilizand acest principiu, o casa de avocatura reuseste sa ofere servicii moderne si flexibile.

Conceptul New Law si-a facut aparitia in anii ’90 pentru a eficientiza livrarea serviciilor juridice oferite de casele de avocatura. In Romania, principiul New Law este practicat de casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii). 

Avocatii NZA au decis sa iasa din sfera practicii traditionale si sa puna in aplicare stiintele juridice pentru a le oferi clientilor cele mai noi solutii in functie de problemele cu care se confrunta acestia. Specialistii care lucreaza pentru casa de avocatura NZA reusesc sa comunice mai usor cu clientii, deoarece explica notiunile juridice pe intelesul oricui.

Un alt beneficiu important de care se bucura clientii unei casa de avocatura New Law sunt costurile. NZA a eliminat facturarile inutile in functie de ora, asa ca vei plati doar pentru solutiile primite. Specialistii traditionali practica de multe ori preturi mai mari decat volumul real de munca, fapt care nu este intalnit in cazul avocatilor New Law. 

Alege un specialist care sa iti ofere cele mai moderne solutii si vei plati un fel de abonament, in functie de serviciile de care ai nevoie.

Care sunt cele mai importante servicii pe care le ofera o casa de avocatura New Law?

Apeleaza la o casa de avocatura care se ghideaza dupa principiul New Law, atunci cand ai nevoie de asistenta juridica si consultanta in ramuri ale dreptului precum IT si protectia datelor, drept comercial, tranzactii imobiliare, drept corporativ, achizitii publice, drept sportiv etc. 

In randurile urmatoare, iti prezentam care sunt trei dintre cele mai solicitate ramuri ale dreptului pentru care o casa de avocatura ofera consultanta juridica:

  1. Drept comercial

Orice societate este nevoita sa intocmeasca contracte comerciale, motiv pentru care este indicat sa colaboreze cu un avocat care va realiza strategii eficiente. Un practicant al dreptului comercial va avea mereu in atentia sa profitabilitatea activitatii tale.

Mai mult, o casa de avocatura care practica conceptul New Law iti va pune la dispozitie servicii profesionale si solutii la probleme juridice complexe, precum inregistrarea licentelor, protectia datelor, francize, contracte de finantare si sponsorizare, contracte de leasing etc.

  1. Drept Administrativ si Fiscal 

De fiecare data cand se incheie un contract cu autoritatile publice si cu operatorii de utilitati, procedura de licitatie sau achizitie publica trebuie sa respecte legile in vigoare. Daca vei decide sa colaborezi cu o casa de avocatura New Law, vei putea preintampina eventualele probleme.

  1. Dreptul Muncii

Dreptul Muncii se numara printre cele mai importante ramuri ale dreptului si reglementeaza atat drepturile si obligatiile angajatilor, cat si cele ale angajatorilor. O casa de avocatura care se ghideaza dupa New Law reuseste sa solutioneze rapid litigiile rezultate in urma conflictelor de munca si se asigura ca se respecta drepturile si obligatiile fiecarui client in parte.

Daca vrei mai multe detalii despre ariile de expertiza de care se ocupa casa de avocatura NZA, acceseaza site-ul si consulta oferta de specialitate.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial