(P) Antioxidanții – dușmanii ridurilor premature

Îmbătrânirea prematură a pielii este o problemă pregnantă în ultimii ani. Fiind cauzată de o combinație de factori, atât externi (poluarea, razele solare, fumul de țigară), cât și interni (stresul, alimentația nesănătoasă, viciile, sedentarismul), îmbătrânirea prematură a pielii înseamnă un ten tern, lipsit de elasticitate, riduri apărute cu mult înainte de timp și un aspect obosit, la general. Este suficient de trist că avansarea în vârstă ne influențează, dar atunci când semnele de îmbătrânire apar cu mult înainte de vreme, este clar că această dilemă trebuie studiată și dezvoltată o strategie de combatere eficientă.

În esență, exact asta fac oamenii de știință în ultimele decenii. Deoarece prevenția este mai simplă și mai ieftină decât o intervenție ulterioară, post-factum, se pune accent pe antioxidanți, care sunt, la moment, arma principală împotriva îmbătrânirii premature a pielii. În special, acești compuși sunt importanți în îngrijirea tenului, fiind un fapt cunoscut că primele zone afectate sunt fața, gâtul și decolteul. Problema generată de radicalii liberi este că ei „fură' electronii celulelor sănătoase, iar odată deteriorate, acestea încearcă să-i obțină de la vecini, astfel încât influența negativă se propagă în lanț. Pentru a proteja pielea feței și gâtului de această problemă, compania cosmetică Viorica a efectuat studii minuțioase timp de 3 ani, căutând un component cu acțiune antioxidantă net superioară la ceea ce deja există.

Astfel a luat naștere gama Viorica VIE. La baza sa stă complexul unic Viephenol™, obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești. Pentru că în vizorul nostru este anume pielea sensibilă a feței și a gâtului, în continuare vom analiza beneficiile pe care le aduce Viephenol™ inclus în componența unui produs unic pentru îngrijirea tenului – spuma purificatoare din gama Vie.

Datorită compoziției sale unice, complexul este saturat cu polifenoli – antioxidanți puternici care protejează de îmbătrânirea prematură a tenului. Efectele benefice ale polifenolilor din struguri se datorează capacității lor de a elimina radicalii liberi. Activitatea lor este superioară altor compușii cunoscuți pentru efect similar. Conform unui raport al Food Research Center (Guelph, Canada), proantocianidina, un polifenol rar din componența Viephenol™, deține un efect antioxidant ce e de 20 de ori mai mare decât vitamina C și de 50 de ori mai mare decât vitamina E.

În spuma purificatoare complexul Viephenol™ reduce, de asemenea, daunele razelor solare, cum ar fi apariția petelor pigmentare, formând o echipă de nădejde cu extractul din frunze de coacăz negru, ce curăță profund porii și cu extractul de aloe vera, ce hidratează și emoliază pielea. Extractul din semințe de struguri este de asemenea util în reglarea secreției de sebum și îmbunătățește circulația sângelui în tegumente. Utilizarea topică a extractului favorizează vindecarea rănilor, deoarece stimulează regenerarea țesuturilor și oferă o protecție puternică împotriva agenților patogeni. De asemenea, fenomenalul complex de antioxidanți Viephenol™ are proprietăți dovedite în vindecarea rănilor, tratamentul eczemelor, acneei, pielii uscate și rozaceei. Așadar, tandemul ingredientelor de origine vegetală din spuma pentru față curăță eficient tenul, inclusiv cel sensibil, lăsând pielea proaspătă, rejuvenată, fără senzația de 'întindere' și fără a o usca excesiv. Cu siguranță că imediat ce o vei încerca va deveni o parte permanentă din rutina ta zilnică de îngrijire.

SPUMĂ PURIFICATOARE VIORICA VIE

Ingrediente active:

  • Viephenol- efect antioxidant. Previne îmbătrânirea celulelor pielii.

  • Extract din frunze de coacăză neagră- curăță și minimizează porii dilatați și punctele negre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial