(P) 5 sfaturi pentru a investi eficient bugetul dedicat cosmeticelor

Produsele de machiaj, de îngrijire a tenului și parfumurile sunt esențiale pentru activitățile de zi cu zi, pentru înfrumusețarea și pentru grija tenului nostru. Cu toate acestea, este foarte greu să facem față tentațiilor și să alegem doar produsele necesare momentului.

Dacă vrei să ai un buget controlat pentru cosmetice, consultă sfaturile următoare și aplică-le pentru a te bucura întotdeauna de cele mai calitative produse, fără a depăși sumele alocate pe machiaje, creme sau parfumuri!

Consultă mai multe produse

În piață există numeroase branduri și produse potrivite pentru tipul tău de ten sau pentru dorințele și personalitatea ta. Fiind variate, la prima vedere acestea te pot copleși, având tendința de a achiziționa primul produs pe care-l consideri ideal.

Cu toate acestea, dacă vei investi puțin mai mult timp în căutarea cosmeticelor potrivite, vei avea ocazia să găsești foarte multe oferte. De exemplu, poți întâlni fonduri de ten de la 35 de lei cu o consistență bună pentru ten și chiar foarte persistente. De asemenea, alături de produsele make-up, aplică această metodă pentru cosmeticele de îngrijire și pentru parfumuri.

Scapă de tentația celor mai mici prețuri

Este foarte bine să comparăm mai multe produse pentru a-l alege pe cel cu un raport echilibrat între preț, cantitate și calitate. Cu toate acestea, dacă vei opta doar pentru cele mai mici prețuri, vei simți nevoia să cumperi mai mult, iar bugetul nu doar că nu va fi mai scăzut, ci va depăși suma stabilită inițial. 

„Costă doar 10 lei!' Asemeni acestui produs, vei regăsi multe altele la prețuri mici și foarte mici, însă înainte de a le achiziționa, întreabă-te dacă ai nevoie de ele sau dacă sunt atât de bune pe cât le consideri. 

Încearcă să achiziționezi produsele ce inspiră încredere, cu brand cunoscut. Astfel, te vei putea bucura mai multe luni de același produs, chiar dacă pe moment vei investi mai mult, la finalul anului vei ieși pe plus.

Nu cumpăra dubluri

Dacă ai găsit un eyeliner favorit, de care nu te poți despărți și pe care-l folosești la orice machiaj, este în regulă să fii cu ochii pe el în magazine atunci când tubul pe care îl ai deja este aproape terminat. 

Dacă vei cumpăra din start 2 produse identice, vei avea tendința de a le folosi concomitent pe ambele; fapt ce poate avea un efect negativ, deoarece unul sau chiar ambele tuburi se pot usca mai repede.

Totodată, acest sfat se aplică și pentru restul produselor make-up, de îngrijire sau parfumerie. Pentru a te putea încadra în bugetul propus, încearcă să te limitezi doar la câteva nuanțe de ruj și la câteva palete cromatice pentru fardurile de ochi. 

Nu cumpăra fiecare produs de la reduceri

Perioada reducerilor este, într-adevăr, un prilej potrivit pentru a limita bugetul. Totuși, dacă nu ești atentă și cazi în această capcană, vei cheltui chiar mai mult decât ți-ai fi dorit inițial și există posibilitatea de a rămâne cu produse trecute de termen.

Dacă ți-a fost recomandat un produs luxury, precum o cremă de față care conține foarte multe beneficii, este recomandat să ceri magazinelor specializate sau filialei brandului o mostră pentru a putea testa produsul. 

În caz contrar, chiar dacă-l vei găsi la reducere, însă simți că nu ți se potrivește, vei cheltui o parte din bugetul respectiv. Cu toate acestea, nu trebuie să îți faci griji! Poți să-l oferi cadou unei persoane căreia crezi că i s-ar potrivi, astfel încât vei putea economisi mai eficient.

Testează gratuit!

În prezent, există numeroase branduri care oferă mostre gratuite pentru clienții care se abonează la ofertele lor online. Adesea, companiile respective oferă mostre de produs la început de campanie nouă, cu rugămintea de a lăsa ulterior o recenzie pe platformă. Dacă vrei să încerci cosmetice noi fără a cheltui un ban în plus, atunci aceasta este una dintre cele mai ușoare metode!

Produsele make-up, cosmeticele și parfumurile fac parte din rutina ta zilnică de îngrijire și înfrumusețare. Este important să aloci din când în când o anumită sumă pe care să o investești în aceste articole. Creează-ți un buget, apoi începe să cauți produsele dorite și ofertele aferente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial