(P) 5 modele de genți practice, dar cu stil

modele de genți practice, dar cu stil

Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii ale unei femei, fiind atât practică, cât și estetică. Cu ajutorul acesteia, ne putem transporta și depozita obiectele necesare zilnic, precum portofelul, cheile, telefonul, cosmeticele, ochelarii de soare. Însă, pe lângă aspectul practic, pentru multe dintre noi, gențile au devenit un adevărat răsfăț. De aceea, în garderoba multor femei se găsesc numeroase genți, potrivite unor ținute diferite, fiind într-o diversitate de mărimi, forme sau culori.

Indiferent de afinitatea pentru modă sau pentru accesorii, gențile trebuie alese în funcție de utilizare. Astfel, dacă pentru serviciu vei prefera un anumit model de geantă, pentru călătorit vei avea nevoie de ceva diferit. De aceea, trebuie să te asiguri că deții câteva genți diferite, potrivite fiecărei ocazii. Următoarele 5 modele de genți sunt potrivite pentru utilizările zilnice, fiind extrem de practice. Astfel, dacă îți dorești o geantă pentru birou sau de luat la cumpărături, inspiră-te din recomandările stiliștilor:

  1. O geantă medie structurată

Suficient de încăpătoare pentru o mapă sau un dosar, însă cu o dimensiune care să nu incomodeze, o geantă medie structurată este ideală pentru serviciu. Optează pentru nuanțe neutre, precum bej, maro, taupe, negru sau gri. Culorile puternice nu sunt potrivite pentru majoritatea domeniilor de activitate și sunt mult mai greu de integrat într-o ținută.

Dacă vei opta însă pentru o nuanță neutră, vei reuși să porți geanta ta la orice ținută office cu succes. Există un motiv suplimentar pentru care gențile structurate sunt mult mai potrivite pentru mersul la birou. Deoarece își mențin forma, acestea pot fi așezate fără să se încline sau să cadă.

  1. O geantă tote

Gențile tote sunt cele mai încăpătoare, fiind ideale pentru o zi lungă, în cursul căreia ai mai multe lucruri de cărat. Astfel, dacă ai nevoie să transporți cărți, un obiect vestimentar sau ai de obicei o geantă plină de lucruri, o astfel de poșetă îți va fi de folos.

O geantă tote este ideală pentru o zi ocupată în oraș, pentru cumpărături sau chiar călătorit, potrivit Marie Claire. Atunci când îți alegi o geantă tote, optează pentru o culoare pe care o găsești frecvent în garderoba ta.

  1. Un ghiozdan elegant

Pentru unele persoane, noțiunea de ghiozdan elegant pare un oximoron, însă acest model de genți este extrem de folositor. Acest model de geantă te va ajuta în mod special dacă ai dureri frecvente de umăr de la greutatea genții, conform Thread. De asemenea, un ghiozdan îți va elibera mâinile, fiind ideal pentru călătorii sau excursii. Alege materiale de calitate și culori neutre, pentru a evita aspectul copilăresc al ghiozdanelor de școală.

  1. O geantă medie cu baretă lungă

Gențile tip poștaș sunt ideale pentru numeroase ocazii. Atât pentru birou, cursuri sau mers în oraș, acestea sunt practice, eliberându-ți mâinile. Alege un model de geantă care să aibă atât mânere scurte, de ținut în mână, cât și lungi, de pus de-a lungul corpului. Astfel, vei avea mai multe posibilități de utilizare și de accesorizare a ținutei.

Totuși, e bine să știi că această geantă ar trebui evitată de persoanele care nu vor să adauge volum în zona șoldurilor.

  1. O geantă mică crossbody

Alegerea corectă a unei genți crossbody are de-a face cu numărul și dimensiunea obiectelor pe care dorești să le porți cu tine. O geantă de dimensiune mică este esențială pentru orice femeie, din când în când. În zilele în care ai nevoie să fii dinamică și nu ai multe lucruri de luat cu tine, nu ai de ce să cari o geantă voluminoasă.

Atât pentru plimbări, când îți dorești să fii cât mai liberă, cât și pentru zilele în care trebuie să ieși repede din casă, o geantă crossbody de dimensiuni mici poate fi ideală pentru tine.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda