(P) 5 lănțișoare din argint perfecte pentru toate gusturile, pe care le poți comanda online!

(P) 5 lănțișoare din argint perfecte pentru toate gusturile, pe care le poți comanda online!

Se spune că o bijuterie nu are nevoie de motive pentru a fi dăruită, deoarece simbolizează iubirea, grija și respectul. Bijuteriile dăruite de către persoane dragi pot deveni foarte ușor adevărate comori ce se pot transmite din generație în generație. Dacă ești în cautarea unei bijuterii deosebite, îți recomandăm cu încredere lantisoare din argint la super pret, pe care le poți comanda online de la ChicBijoux! În continuare, îți prezentăm preferatele noastre. 

Un cadou perfect pentru soție sau pentru mamă îl reprezintă acest superb Lănțișor premium – Copacul Vieții – personalizat cu nume – Argint 925. Copacul vieții este unul dintre simbolurile cele mai căutate în ultimul timp, datorită semnificației acestuia. Copacul semnifică înțelepciunea, vitalitatea, fertilitatea, conexiunea, individualitatea și unicitatea. Ce este special la acest lănțișor, în afară de Copacul Vieții? Faptul că ramurile pot fi personalizate cu numele celor dragi. Astfel, se pot adăuga numele a maximum 6 membri ai familiei. De menționat faptul că numele vor fi așezate în copac în funcție de lungime, astfel încât să arate uniform. Pandantivul este realizat din Argint 925, prin gravare și tăiere laser și are un diametru de 25 mm, iar lănțișorul are o lungime de 45 cm. 


Pentru surori, verișoare sau prietene, o idee foarte bună poate fi reprezentată de aceste Lănțișoare Inimă Puzzle 3 Surori / Prietene – Argint 925 – set 3 lănțișoare. Acest set are la bază un pandantiv împărțit în trei, pentru fiecare prietenă sau soră (sau oricui vrei să îl dăruiești). Atât pandantivul, dar și lănțișorul sunt realizate din Argint 925 și vin însoțite de 1 an garanție și certificat de autenticitate. Spatele pandantivelor poate fi personalizat și de asemenea, poți opta pentru placarea opțională cu aur roz sau galben pentru fiecare pandantiv în parte. 


Iubita, sora sau o bună prietenă îndrăgesc câinii și au astfel de animăluțe de companie? În acest caz, îi poți dărui un Lănțișor Oase și Lăbuță – Argint 925, ce poate fi personalizat după bunul plac. Atât pandantivele, dar și lănțișorul sunt realizate din Argint 925 și le vei primi într-o cutiuță elegantă, alături de certificat de autenticitate. Poți alege să gravezi numele prietenilor blănoși și de asemenea data la care s-au născut sau la care i-ai adoptat. 

Foarte frumoase sunt și pandantivele realizate din cristale Swarovski și probabil îți amintești că în urmă cu puțini ani, erau la mare căutare. În continuare reprezintă o opțiune foarte bună de luat în calcul, așa că îți prezentăm și acest Lantisor Argint 925 cu pandantiv cristal Swarovski inima gravat – Blue Aurore Boreale. Ce este deosebit la acesta? Faptul că inima poate fi gravată cu un nume, inițiale, o dată sau cifre, în funcție de preferințele tale.

Ultimul, dar nu cel din urmă, acest superb Lantisor cu pandantiv – Trifoi cu 4 foi – Argint 925, Cristal Swarovski. Trifoiul cu patru foi este unul dintre cele mai căutate simboluri când vine vorba despre pandantive, deoarece simbolizează norocul. Astfel, reprezintă unul dintre cele mai frumoase și încarcate de emoție cadouri pe care îl poți oferi cuiva drag. 

În încheiere, am vrea să știm care dintre aceste lănțișoare ți-a plăcut cel mai mult și cui l-ai dărui! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial