(P) 4 sfaturi de la experţi despre cabina de duș walk-in

(P) 4 sfaturi de la experţi despre cabina de duș walk-in

Cabinele de duș Walk-in au reușit să capteze atenția unui număr tot mai mare de utilizatori. Mai moderne, mai versatile, mai uşor de folosit și mai plăcute din punct de vedere estetic, ele sunt preferate în detrimentul celor clasice cu cădiţe integrate.

Dacă ești curios în legătură cu cabinele de duș walk-in, îți prezentăm mai jos câteva caracteristici ale acestora și sfaturile specialiștilor pentru a te ajuta în luarea celei mai potrivite decizii.

  1. Tipuri de cabine de duș Walk-in

Alege cu atenţie tipul cabinei walk-in și astfel vei beneficia de toate avantajele funcționale şi estetice cu care vine. Pentru că sunt obiecte sanitare minimaliste, cabinele nu sunt foarte variate din punct de vedere al formelor. Sunt însă impresionante ca dimensiuni şi caracteristici, fapt ce îţi oferă posibilitatea să selectezi cu uşurinţă tipul şi dimensiunea potrivită pentru baia ta.

Specialiştii atrag atenţia că detaliile legate de siguranţă trebuie să primeze când alegi o cabină de duș walk-in. Paravanul ales trebuie să fie realizat din sticlă securizată şi să-şi păstreze atributele când vine vorba de siguranţă.  Aceştia subliniază că în interior trebuie montată o gresie antiderapantă. O altă metodă de creştere a siguranţei este integrarea de covoraşe antiderapante pe podeaua cabinei.

Când vine vorba de întreţinere, pe piaţă sunt disponibile două tipuri de sticlă:

  • paravanul simplu, ce necesită atenţie sporită pentru a-şi păstra aspectul impecabil;
  • paravanul tratat anticalcar, a cărui întreţinere este mai facilă.
  1. Avantajele unei cabine de duș Walk-in

Popularitatea acestora a crescut în special datorită avantajelor cu care vin. În primul rând  ajută la crearea senzaţiei de spaţiu în interiorul băii. Astfel şi încăperile mici capătă personalitate, fără a le fi știrbită funcționalitatea. În al doilea rând permit curăţarea şi igienizarea rapidă fără efort, în special în cazul celor cu sticlă tratată anticalcar. Alte avantaje sunt legate de soluţiile de montare a bateriei şi opţiunile cu privire la poziţionarea duşului. În cazul cabinei walk-in nu mai eşti limitat la obiectele sanitare tradiţionale pentru duş şi poţi selecta soluţiile moderne de duș montat în tavan.

Chiar şi în ceea ce privește accesoriile, cabina walk-in oferă numeroase opţiuni. Suporturile dedicate îţi permit să păstrezi la îndemână o varietate mare de cosmetice şi accesorii de baie.

Nu trebuie să ignorăm avantajul estetic. Cu siguranţă poţi observa că o baie cu cabină walk-in este una care impresionează, care te ajută să creezi ambientul modern pe care îl doreşti.

3.Branduri renumite de cabine de duș

Specialiştii îţi recomandă să acorzi atenţie producătorului. Alegerea obiectelor sanitare care poartă amprenta unor branduri consacrate nu este un moft, este mai degrabă o garanţie a calităţii. Mediterraneo, Radaway, Roltechink, SanSwiss sunt doar câteva dintre numele care sunt asociate cu funcţionalitate ridicată, bun-gust şi durabilitate. Alegerea unei cabine walk-in din colecţiile acestor producători este una foarte inspirată.

  1. Unde găseşti o gamă variată de duşuri walk-in moderne?

Achiziționarea obiectelor sanitare şi a mobilierului pentru baie presupune costuri destul de consistente. De aceea, specialiştii recomandă  să alegi parteneri de încredere. NeaKaisa este un astfel de partener, pentru că vine cu soluţii numeroase pentru o gamă variată de componente şi obiecte sanitare cu caracteristici deosebite. Cumpărarea unei cabine duș walk-in găsite la NeaKaisa, nu face decât să îmbunătăţească funcționalitatea și aspectul estetic din baie.

Cabina duș Walk-in SanSwiss Easy, cabina de duș Walk-in Roltechnik SaniPro sau cabina de duș tip Walk-in Radaway Classic sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le poţi lua în calcul. Însă la NeaKaisa ai acces la  o varietate mare de modele.

Acestea sunt doar câteva dintre sfaturile specialiştilor, însă bineînțeles că alegerea finală este a ta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial