Organizezi o vacanță alături de un grup mare de persoane? Serviciul de închirieri microbuze în București îți vine în ajutor!

Odată cu plăcerea și entuziasmul unei plecări în concediu vin și responsabilitățile și grijile. Dacă anul acesta tu esti organizatorul, cu siguranță ai multe lucruri de pus la punct. De la transport, la cazare, restaurantele cele mai bune, până la obiectivele turistice pe care le veți vizita, totul este pe umerii tăi. 

Acum poți apela la un serviciu de inchirieri microbuze Bucuresti, pentru a scăpa de grija transportului. Pentru un astfel de eveniment, trebuie să te asiguri că ai un vehicul spațios și confortabil, pe care te poți baza pentru transportul la destinația dorită. 

Este mult mai avantajos din punct de vedere financiar să călătoriți în acest fel, decât să meargă fiecare în parte cu mașina personală. Puteți opta pentru un șofer personal și astfel scăpați chiar și de grija condusului. 

Cum alegi cel mai bun serviciu?

Pentru a nu da greș, este nevoie să ții cont de câteva aspecte atunci când cauți o companie care oferă servicii de închirieri microbuze în București. Asigură-te că vei primi din partea firmei seriozitate, promptitudine și că aceasta este orientată spre nevoile tale. O astfel de companie este FocusRent, care vine cu o experiență de peste 10 ani pe piața de închirieri de mașini. 

Specialiștii te pot ajuta să intri rapid în posesia unui microbuz și oferă garanția că vei ajunge în siguranță și conform maxim la destinație. Pentru că au un call-center disponibil 24/7, în doar 2 ore de la confirmarea rezervării, microbuzul poate ajunge la adresa ta din București. 

În acest serviciu de închirieri microbuze în București sunt incluse următoarele: taxele și asigurările auto plătite la zi (RCA, full CASCO, rovinietă), un plin de combustibil, înlocuirea gratuită a microbuzului în caz de avarie, nicio limită de kilometri impusă. Mai mult, te poți folosi și de serviciile opționale, contracost, cum ar fi șofer personal, scaun pentru copil, GPS, transfer de la aeroportul Henri Coandă Otopeni. 

Îți sunt puse la dispoziție două dintre cele mai populare modele de tip 8+1, Mercedes Vito și Volskwagen Transporter. Aceste mașini sunt cea mai bună alegere atunci când ai nevoie de un microbuz din clasa de confort și siguranță. Oferind maximum de spațiu, confort și siguranță, Mercedes Vito și Volskwagen Transporter reprezintă alegerea optimă pentru un concediu de neuitat alături de familie sau de prieteni.

Pentru siguranța ta și a tuturor călătorilor, ai garanția că toate vehiculele incluse în serviciul de închirieri microbuze în București nu sunt mai vechi de 5 ani și sunt supuse unor inspecții tehnice înainte să fie predate clienților. 

Deplasarea către destinația dorită nu a fost nicicând mai ușoară. Acum nu mai este nevoie să plecați separat și vă puteți relaxa toți în aceeași mașină. Este un bun prilej pentru a pune la punct ultimele detalii ale vacanței, pentru a povesti, a admira peisajele sau chiar pentru odihnă, astfel încât să aveți energia necesară când ajungeți la destinație. 

Fă alegeri inspirate și ușurează-ți munca ce vine la pachet cu organizarea unei vacanțe cu un grup mare de persoane. Apelează la serviciul de închirieri microbuze București și profită de confortul și siguranța pe care le oferă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial