Opt idei de petreceri aniversare de neuitat

Aniversările, indiferent de vârstă, ar trebui să fie un moment festiv, împărtăşit cu oamenii dragi din viaţa ta, care au fost alături de tine şi în momentele fericite şi în cele de care ai vrea să uiţi. Totuşi, nu este mereu uşor să găseşti o idee originală pentru a-ţi serba aniversarea, care să fie şi pe placul tuturor invitaţilor. Dacă te-ai săturat de petrecerile din sufragerie şi vrei ca următoarea ta aniversare să fie ceva cu totul special, avem opt sugestii care să te inspire.

  1. Un escape room

Dacă eşti fan Agatha Christie sau al filmelor cu detectivi, un escape room ar putea fi o modalitate extraordinară de a-ţi celebra aniversarea. Trebuie doar să faci o rezervare pentru ziua şi ora la care doreşti să mergi şi să te gândeşti la lista de invitaţi. Unele proiecte de tip escape room sunt create pentru un număr limitat de persoane, aşa că trebuie să ai şi acest aspect în considerare. 

  1. O cină elegantă… departe de casă

O petrecere aniversară poate fi pretextul perfect pentru o escapadă în afara oraşului. Cel mai simplu este să o organizezi într-o zi de weekend. De exemplu, tu şi cei dragi puteţi face o plimbare în Sinaia, până la castelul Peleş, şi să luaţi masa la unul dintre elegantele restaurante Valea Prahovei

  1. O petrecere inspirată de unul dintre filmele tale preferate

Şi petrecerile organizate acasă pot fi interesante, mai ales dacă au o tematică. Lasă unul dintre filmele sau serialele tale preferate să te inspire pentru tema petrecerii tale, de la decoruri până la ţinută. Roagă-i şi pe invitaţi să ţină seamă de această tematică atunci când îşi aleg ţinutele şi, de ce nu, cadourile. Cu siguranţă va fi o petrecere de neuitat. 

  1. O seară de karaoke

Aniversarea ta ar putea fi pretextul ideal să-ţi exersezi talentul muzical. În loc să-ţi inviţi prietenii într-un bar oarecare, fă o rezervare undeva unde au şi karaoke. Chiar dacă nu ai deloc ureche muzicală şi niciun fel de talent, o să fie suficient de amuzant încât să vă distraţi pe cinste şi, ulterior, să vă amintiţi cu mare plăcere de această petrecere.

  1. Un atelier gastronomic

Dacă eşti pasionată de gastronomie, atunci trebuie neapărat să mergi la un atelier gastronomic, şi de ce să nu o faci chiar de ziua ta, alături de prieteni? De asemenea, poţi angaja un chef care să vină la tine acasă, să gătească pentru voi şi cu această ocazie înveţi şi câteva trucuri interesante de la un profesionist!

  1. Un picnic în natură

Dacă aniversarea ta este vara, atunci un picnic poate fi o idee minunată de a-ţi reuni prietenii pentru o zi întreagă de distracţii. Nu ai nevoie decât să identifici un loc drăguţ în apropiere de oraş, să pregăteşti nişte gustări şi să iei câteva board games cu tine.

  1. O plimbare pe mare

Dacă vrei să-ţi marchezi aniversarea într-un mod cu totul special, poţi organiza o mică excursie la mare, care să aibă ca punct central o plimbare pe mare. Ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de soare şi de mare, alături de prieteni, cu o cupă de şampanie în mână şi un tort delicios de îngheţată? 

  1. O zi la SPA

Dacă nu prea ai chef de nicio petrecere şi nici de prea mulţi invitaţi, dar ai vrea totuşi să-ţi marchezi într-un mod special aniversarea, poţi opta pentru o zi la SPA. Poţi merge cu cea mai bună prietenă, cu mama, cu sora sau cu partenerul. Există multe SPA-uri care au oferte speciale de cuplu, aşa că ar putea fi o experienţă romantică. 

Oricare ar fi ideea care te inspiră pentru următoarea aniversare, cel mai important este să te distrezi şi să împărtăşeşti momente plăcute cu toţi cei dragi!

Sursa foto: Pexels.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Casa Timis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial