Omar Arnaout, sumă fabuloasă primită la o cântare: „Cel mai mult am câștigat”

Omar Arnaout era doar un copil de 12 ani atunci când a câștigat mare premiu la emisiunea Next Star. În prezent, acesta are 21 de ani și se poate declara împlinit pe toate planurile.

Omar Arnaout colaborează cu Alex Velea în multe proiecte. Pasiunea sa pentru muzică nu a dispărut odată cu trecerea anilor, iar susținerea iubitului Antoniei l-a motivat să meargă mai departe în cariera sa.

„Alex Velea scrie pentru mine de doi ani de zile. M-a luat și în echipa lui, ca să scriu și eu alături de el pentru alți oameni. Eu îl iubesc din suflet. E un om care mă ia lângă el și mă lasă să văd ce face. E foarte deschis și ne consideră pe mine și pe colegii mei familia lui. De la el am învățat să rabd foarte mult. E un om care are o răbdare excepțională. Cea mai mare calitate pe care o are este că iubește să facă muzică bună pentru alți oameni', a spus Omar Arnaout la Antena Stars, conform fanatik.ro.

Deși mulți colegi de breaslă câștigă foarte bine făcând muzică, câștigătorul emisiunii Next Star spune că nu este chiar atât de satisfăcut din punct de vedere financiar, însă a cântat la un eveniment peste hotare unde a plecat cu mulți bani.

„Eu bani mulți n-am făcut din piesele astea. Banii se fac din cântări, că te sună lumea. În total, în cariera mea, cel mai mult am câștigat în Qatar, la 16 ani. S-a nimerit să mă duc într-o țară cu oameni plin de bani și am plecat de acolo cu 10.000 de euro cash', a dezvăluit câștigătorul Next Star.

Pe plan profesional, tânărul este acum soțul Mirunei. Cei doi sunt foarte fericiți, iar el este mândru de ceea ce le-a oferit Dumnezeu, și anume dragostea.

„Noi am făcut cununia religioasă. Eu sunt musulman și în fața lui Dumnezeu noi punem foarte mult preț pe căsătoria la Moschee. Eu pe nevasta mea am luat-o la Moschee. Eu sunt mândru și mă simt privilegiat de Dumnezeu că ne-a oferit dragostea', a mai spus Omar Arnaout.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete