Andreea Esca, dezvăluiri despre cariera sa: „Locul este de dat”

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Aceasta este de aproape 27 de ani angajata postului de televiziune Pro TV, iar planurile sale de viitor sunt în continuare mărețe.

Andreea Esca a mărturisit recent într-un interviu faptul că profesia sa este una de lungă durată, însă apariția pe micul ecran este influențată de multe criterii.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune. De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori', a declarat Andreea Esca pentru Ego.ro.

În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea de știri a fost întrebată cum s-ar fi simțit dacă fiica sa ar fi vrut să-i ia locul.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat', a răspuns vedeta râzând pentru sursa mai sus menționată.

Alexia Eram este creator de conținut și se bucură de un real succes în mediul online. Din nefericire, această activitate presupune foarte multă expunere. Motiv pentru care pe lângă fani, fiica Andreei Esca are parte și de comentarii răutăcioase. Ca orice mamă, prezentatoarea de știri își dorește să-și protejeze puiul de răutățile celor din jur, însă nu întotdeauna reușește să facă acest lucru. Astfel că, tot ce îi poate oferi este sprijinul său necondiționat și sfaturi atunci când sunt necesare.

„Aș vrea să o protejez de tot ce e rău, dar, atâta vreme cât îți alegi o profesie publică, are avantaje și dezavantaje și trebuie să fii obișnuit și să știi de la început în ce te bagi. Eu, din păcate, nu pot să o protejez de nimic, pot doar să îi spun ce am învățat până la această vârstă, mai departe e alegerea ei', a mai declarat Andreea Esca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete