Cum se înțelege Valentina Pelinel cu soacra: „Dă dovadă de foarte multă înțelepciune”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și împreună au trei copii. Fostul fotomodel a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei.

Valentina Pelinel i-a fost alături lui Cristi Borcea în cele mai grele momente și i-a fost cel mai mare sprijin. Fostul acționar de la Dinamo îi este recunoscător partenerei sale pentru devotamentul pe care îl are față de el. Fostul fotomodel a spus cum se înțelege cu mama soțului ei. Valentine Pelinel are numai cuvinte de laudă la adresa soacrei sale și spună că este o persoană pe care se poate baza oricând.

Soacra mea este un om foarte bun, blând, înțelegător. E un om pașnic, care dă dovadă de foarte multă înțelepciune. Ne-am înțeles bine de la început. E genul de om cu care poți vorbi orice.', a declarat Valentina Pelinel, pentru Unica.

Valentina Pelinel și Cristi BorceaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Cu ce avere rămâne Valentina Pelinel dacă ar divorța de Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună trei copii, un băiețel și două fetițe. Vedeta a mărturisit că în cazul unei despărțiri de omul de afaceri, fiecare pleacă cu ceea ce a venit.

Valentina Pelinel a vorbit despre despărțire, mai exact ce s-ar întâmpla cu averea lor în situația unui divorț. Vedeta susține că nu a fost niciodată interesată de situația financiară a lui Cristi Borcea așa cum s-a speculat la început. Fostul fotomodel a dezvăluit că au bunurile separate.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut', a spus Valentina Pelinel, în cadrul podcast-ului lui Ameri Nasrin.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete