Octavia Geamănu, despre motivul pentru care nu a făcut al doilea copil: „Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă”

De 7 ani, Octavia Geamănu este căsătorită cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, iar împreună au un băiețel pe nume Andrei. Prezentatoarea Observatorului de Weekend a spus motivul pentru care nu a mai făcut și al doilea copil.

Extrem de discretă cu viața personală, Octavia Geamănu a vorbit despre dorința soțului ei de a își mări familia. Vedeta de la Antena 1 nu și-a mai dorit un al doilea copil, pentru că prima sarcină a fost foarte dificilă și își făcea singură injecții în burtă. Octavia recunoaște că s-a temut tot timpul să nu piardă sarcina.

Andrei este suficient. Marian își dorea încă un copil, dar a înțeles că e suficient, din pricina faptului că am avut o sarcină foarte grea și nu sunt dispusă să mai trec din nou prin acea perioadă. A fost o perioadă grea, pentru că am avut trombofilie, pentru că am stat foarte mult timp în pat, mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă. E genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Octavia Geamănu.

octavia-geamanu-si-andreiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Așadar, Marian Ionescu a înțeles situația și a renunțat la ideea de a mai avea încă un copil. Liderul trupei Direcția 5 mai are un băiat, Carmin, în vârstă de 37 de ani, dintr-o relație anterioară. „Marian este un tată foarte implicat, un soț extraordinar, mai mult de atât nu aveam la ce să sper, ca să fiu sinceră', a adăugat prezentatoarea de la Observator.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete