Octavia Geamănu, în proces cu Antena 1, după ce a fost scoasă de la Observator. Încă merge la muncă: „Am fost nevoită să mă adresez instanțelor judecătorești”

Octavia Geamănu nu mai prezintă Observatorul de weekend la Antena 1 din luna iunie a acestui an. Prezentatoarei nu i s-a explicat de ce a fost scoasă de pe post și înlocuită cu Irina Ursu. Vedeta a dat Antena 1 în judecată.

Octavia Geamănu continuă să meargă la muncă, chiar dacă nu mai apare pe micul ecran. „Întotdeauna am răspuns mesajelor pe care mi le-ați trimis. În ultimele două luni și jumătate am fost însă în situația de a nu putea să va ofer un răspuns referitor la dispariția' mea de la Observator. Mi-a fost greu și îmi e greu și acum când scriu aceste rânduri să discut despre acest subiect chiar și cu apropiații, cu atât mai mult în spațiul public. Dar cum știrea' se rostogolește în online, consider că e momentul să nu mai evit să răspund sutelor de mesaje primite aici, pe fb.

Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la scoaterea mea de pe post' așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, că și cum n-am existat, deși exist. Merg în continuare în redacție și aștept că angajatorul să își respecte obligațiile convenit cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei.', a scris vedeta pe Facebook.

octavia-geamanu-scoasa-de-la-observator-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt un om de echipa, muncitor, onest și pasionat de meseria mea. Din păcate, după aproximativ 18 ani în care am lucrat în acest trust și aproximativ 2 luni și jumătate de încercare permaneta din partea mea de a găși o soluție amiabilă în dispută cu angajatorul, am fost nevoită să mă adresez instanțelor judecătorești și să spun stop abuzurilor în realtia de muncă.

Am dorit restabilirea adevărului. Meseria de jurnalist a accentuat în cazul meu multe dintre lecțiile pe care le-am primit în adolescență, în facultate și în special de la tatăl meu . Să înlătur din start orice formă de abuz, orice tentativă de călcare a demnității în picioare, să nu fac compromisuri, să nu tolerez indolența.', a mai adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete