Oase, de la „Asia Express”, trece prin cel mai greu moment al vieții sale! A fost răpus de Covid-19

Oase, de la „Asia Express”, trece prin cel mai greu moment al vieții sale! A fost răpus de Covid-19

Noul an a început extrem de prost pentru Oase, co-prezentatorul emisiunii „Asia Express'. După ce a fost infectat cu noul coronavirus, tatăl vedetei de la Antena 1 a decedat și a fost înmormântat chiar în ziua de Bobotează.

Tatăl lui Oase, pe numele său real Ionuț Dongo, a avut nevoie de intervenția medicilor si a stat internat în spital. Deși după o lungă perioadă de luptă cu parșivul virus, rezultatul retestării a fost negativ, plămânii săi nu s-au mai refăcut.

Vestea dureroasă a morții sale a îngenungheat de durere întreaga familie, iar Oase este încă sub stare de șoc. El și tatăl său aveau o relație extrem de bine legată și frumoasă, scrie impact.ro.

Oase are o mulțime de fani mai ales după ce a participat alături de Cerebel în 2019 la „Asia Express'. Cei dou au fost câștigătorii sezonului, însă imediat după aceea, din cauza banilor, prietenia lor nu a mai existat.

Mai mult de atât, tinerii adolescenți și nu numai, îl cunosc pe Oase fenomenului kendama în România. El a participant la Campionatul Mondial din Japonia și a organizat o tabără de acest fel în țara noastră.

„Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea bilboquet și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea bolero și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună.

În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit', a declarat Oase pentru redbull.com.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete