Pepe și Raluca Pastramă au îngropat securea războiului de Sărbători!

Raluca Pașcu și Pepe

Pepe și Raluca Pastramă au decis ca, de dragul celor două fete, să renunțe la injurii și acuze și să aibă o relație frumoasă pentru liniștea tuturor.

Pepe a făcut anunțul referitor la divorțul de Raluca Pastramă pe canalul său de Youtube. Acesta anunța atunco că totul se va încheia amiabil. Tot atunci, cântărețul declara faptul că Raluca este cea care și-a dorit această despărțire și nu cunoaște exact motivele reale.

Lucrurile au degenerat treptat și în presă au apărut tot felul de detalii picante despre cei doi, mai ales despre un posibil adulter comis de Raluca Pastramă. Cu toate acestea, magia sărbătorilor pare să-i fi cuprins pe cei doi foști soți și au decis că este momentul să renunțe la șicante și certuri, de dragul celor două fete.

„Anul 2020 nu a fost ușor pentru mine. S-au produs schimbări mari, nu doar pandemia. A fost și cu divorțul, că nu e niciun fel de secret, nu ne ascundem. Au fost niște schimbări majore și sunt în continuare schimbări majore în viața mea, însă trebuie să vedem de fiecare dată jumătatea plină a paharului, iar lucrurile în momentul de față vă garantez că sunt exact așa cum le-am prezentat în primul filmuleț', a declarat Pepe.

Sărbătorile le-au petrecut alături de fetițe, însă fiecare separat. Astfel micuțele s-au bucurat de prezența părinților și au depășit mai ușor tristețea provocată de despărțirea lor.

„Pe 24 decembrie, de Crăciun, fetițele au fost la mine, iar pe 25 fetele au fost la Raluca. Revelionul l-au făcut mine, anul viitor poate vor fi la Raluca căci eu voi avea concert. Copiii nu trebuie luați nici de mamă, nici de tată. Eu am insistat să vorbesc cu Raluca și am reușit. Și ea și-a dorit același lucru, am stat de vorbă și am înțeles niște lucruri', a mai mărturisit artistul.

De asemenea, relația dintre Pepe și Raluca Pastramă a ajuns la un numitor comun grație comunicării, dar mai ales de dragul anilor frumoși pe care i-au petrecut împreună.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos’, a mai declarat Pepe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete