Oana Zăvoranu suferă după ce a fost părăsită de Alex Ashraf. Ce spune despre împăcare

Oana Zăvoranu suferă cumplit după ce Alex Ashraf a părăsit-o. Actrița l-a acuzat pe soțul ei de infidelitate, însă acum îi face declarații de dragoste și spune că este sufletul ei pereche.

În mijlocul unui divorț tumultuos, Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă dificilă după ce soțul ei, Alex Ashraf, a decis să pună capăt relației lor de 7 ani. Actrița a făcut recent o serie de declarații de dragoste pe rețelele de socializare, dezvăluind astfel suferința pe care o trăiește în aceste momente.

Scandalul a izbucnit în momentul în care Oana Zăvoranu a anunțat public divorțul și a adus acuzații grave de infidelitate la adresa fostului ei soț. Această situație a stârnit controverse și a captat atenția publicului, iar acum, actrița nu mai poate ascunde durerea pe care o simte.

În ciuda tuturor acestor aspecte negative, Oana Zăvoranu a ales să își exprime sentimentele de dragoste față de Alex Ashraf pe platformele de socializare. Ea a mărturisit că acesta îi este suflet pereche și că îl iubește necondiționat. Aceste declarații de dragoste neașteptate au surprins mulți dintre fanii și prietenii virtuali ai vedetei, care nu au fost de acord cu suferința ei.

„Te iubesc nepământesc de mult, ieri, azi, mâine… toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ! ❤️❤️❤️🤗🤗🤗 Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel', a scris actrița pe Instagram.

De asemenea, la InstaStory, Oana Zăvoranu a postat o fotografie cu Alex Ashraf, unde a transmis următorul mesaj: „Nu știu dacă știi, dar ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin'.

Unii au considerat că Oana Zăvoranu încearcă să își recâștige fostul soț, în timp ce alții au văzut aceste postări ca pe o modalitate de a-și exprima suferința și iubirea pentru cel care a fost parte din viața ei timp de mulți ani.

„Plângi după unul care te-a înșelat? Serios?', „Draga mea, nu te-a meritat niciodată! Tu ai nevoie de un bărbat adevărat, nu de puștani', „Nu merită Oana! Fii puternică și realistă! Dumnezeu să-ți dea putere și înțelepciune', „Începe depresia? Aloooo trezirea', „Numai ea știe ce e în sufletul ei. E ușor să ne dăm noi cu părere… Dumnezeu să te binecuvinteze și să ți dea putere și înțelepciune să mergi înainte cu bune și rele', au fost câteva dintre comentariile primite de vedetă, potrivit Libertatea.

Este evident că Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă dificilă și că sentimentele sale sunt puternice pentru Alex Ashraf. Actrița a ales să își exprime în mod deschis sentimentele, fapt care demonstrează că este o persoană care nu se teme să își arate vulnerabilitatea. Este clar că această despărțire a avut un impact profund asupra actriței.

Oana Zăvoranu, despre împăcarea cu Alex Ashraf

Actrița spune că nu s-a împăcat cu fostul soț, dar nu își poate ascunde suferința. „Nu ne-am împăcat…dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin doar fac asta… este încă soțul meu. (…) Am zis că nu scandal… niciodată cu el… am răbufnit pentru că am strâns prea multe, l-am ciufulit cu o mână că m-a rănit cumplit… iar cu cealaltă l-am luat în brațe', a declarat actrița pentru spynews.ro.

oana zavoranu despartire alex ashraf 4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Află mai multe din ediția print Avantaje octombrie: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete