Oana Zăvoranu se gândește să revină în televiziune după o pauză de mai mulți ani. Ce condiții are: „Dacă aș fi ofertată…”

Oana Zăvoranu a debutat în urmă cu ani de zile pe micul ecran, a fost actriță de telenovele, a participat în mai multe emisiuni TV. De mai mulți ani de zile s-a retras, foarte rar apare în diverse show-uri unde e invitată. Acum, vedeta a anunțat că se gândește să revină, dacă i se face o ofertă bună.

oana zavoranu televiziune 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Într-un interviu pentru Libertatea, Oana Zăvoranu a spus care sunt planurile ei de viitor. A vorbit despre emisiunea ei de pe Youtube, despre planurile în televiziune, dar și despre filmul pe care se gândește să îl facă.

„Pe parte de social media, YouTube, îmi voi schimba platoul și voi veni cu o nouă emisiune pe canalul meu, Oana Zavoranu official. Pentru că am avut atât de mare succes cu primul sezon, vom face schimbări și vom îmbunătăți niște lucruri. Inima mea bate însă pentru tot ce înseamnă televiziune și film.

Așadar, dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag. Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. ', a spus ea.

Așadar, vedeta se gândește să scoată propriul ei film, chiar un documentar despre ea. „Va fi parțial despre viața mea și, evident, parțial ficțiune. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii. Cred că ar fi o premieră în România. Nu știu dacă a mai făcut cineva. ', adaugă ea.

„Aș face un oraș în care aș închide toți proștii'

Întrebată despre ce sau cine o enervează cel mai tare, Oana Zăvoranu a dat un răspuns neașteptat.

„Prostia, tupeul și urâțenia. De obicei, cam vin la pachet. Prostia vine la pachet cu tupeul! Aș face un oraș în care aș închide toți proștii. Le-aș face un mall, un loc de joacă, restaurante, supermarketuri… să fie acolo, să nu ne mai contamineze.', a spus vedeta pentru Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete